Ο Κυρανάκης νοιάζεται. Και οι άρρωστοι θα μπορούν να δουλεύουν παραπάνω!

Ο Κυρανάκης νοιάζεται. Και οι άρρωστοι θα μπορούν να δουλεύουν παραπάνω!

Είναι να απορεί κανείς πως καταφέρνουν να ξεστομίζουν τόσο αρρωστημένα επιχειρήματα τα κυβερνητικά στελέχη για να στηρίξουν το αντεργατικό νομοθετικό έκτρωμα.

Ένα από τα τελευταία «φρούτα», το ξεστόμισε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης υπερασπιζόμενος γελοιοδώς το αντεργατικό νομοσχέδιο. Όπως είπε στη Βουλή, η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει «επιτέλους» δυνατότητα σε κάποιον που έχει «θέμα υγείας» να «δουλέψει περισσότερο ένα χρονικό διάστημα και λιγότερο ένα άλλο»!

https://twitter.com/marios_katsis/status/1403112855214383106

Με αυτή την… «κοινωνικά ευαίσθητη» λογική λοιπόν, προσανατολίζονται τα στελέχη της ΝΔ να πείσουν τους εργαζόμενους ότι το νομοσχέδιο είναι θετικό για τους ίδιους. Εκτός αν στο μυαλό του κ. Κυρανάκη δεν ήταν οι εργαζόμενοι, αλλά έδινε «εξετάσεις» κυνικότητας προς τον πρωθυπουργό, στην προσπάθειά του να τον πείσει να τον υπουργοποιήσει στον επόμενο ανασχηματισμό.

Άλλωστε δεν πάει πολύς καιρός από τότε που σε εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη δήλωσε ότι είναι «διαθέσιμος» για κυβερνητικό πόστο, αφού στη θέση του βουλευτή νιώθει απελπιστικά «στάσιμος» !

Google+ Linkedin