Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει με διαδικτυακή συναυλία

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει με διαδικτυακή συναυλία

Η συναυλία είναι online, όμως η μουσική είναι Αληθινή!

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, πάντα πρωτοπόρος και τολμηρός σε μια τόσο εύθραυστη περίοδο ωθεί προς τα εμπρός τους τεχνότοπούς μας ανακοινώνοντας τη διεξαγωγή διαδικτυακής συναυλίας με τον τίτλο «Απροστάτευτος» και σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει και τον νέο του δίσκο με ερμηνευτή τον Σωκράτη Μάλαμα.

«Τον τίτλο «Απροστάτευτος» τον επιλέξαμε για προφανείς λόγους, και, επίσης γιατί έτσι θα ονομαστεί και ο νέος δίσκος που ετοιμάζει ο Θανάσης με ερμηνευτή τον Σωκράτη Μάλαμα», σημειώνει η περιγραφή του live στη σελίδα του eStage.gr.

*To eStage.gr είναι μια νέα online καλλιτεχνική κοινότητα που «γεννήθηκε» από τον δημιουργικό συνεταιρισμό Ουτοπία.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 21:30. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και η προπώλησή τους έχει ξεκινήσει.

Τον γνωστό τραγουδοποιό θα πλαισιώσουν οι μουσικοί: Βάσω Δημητρίου (κιθάρες, τζουράς, τσέλο), Αποστόλης Γιάγκος (πλήκτρα), Βασίλης Γιασλακιώτης (τύμπανα, λύρα), Βασίλης Κουτσονάνος (μπάσο), Γιάννης Λίταινας (τραγούδι, κιθάρα), Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα, λαούτο, φωνή), Κωσταντής Πιστιόλης (πνευστά, φωνή). Την ηχοληψία θα επιμεληθούν οι Μάκης Πελοπίδας και Θράσος Αμπατζής, ενώ τους φωτισμούς οι Χρήστος Λαζαρίδης και Βασίλης Πουφτής.

Google+ Linkedin