Ο Ανεφοδιασμός; v.1.0 (του Χρήστου Καλαντζή)

Ο Ανεφοδιασμός; v.1.0 (του Χρήστου Καλαντζή)

Του Χρήστου Καλαντζή *

Οι εκλογές τελείωσαν! Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό!

Για ακόμα μια φορά ο δήμαρχος νίκησε! Νίκη με εμφατικό τρόπο! Τόσο εμφατικό, όσο και η εκπληκτική δυνατότητά του να ενσωματώνει διαχρονικά την εκλεγμένη αντιπολίτευση(και μπράβο του!).

Σάμπως και κάθε φορά (σσ. η αντιπολίτευση εκτός ελαχίστων περιπτώσεων) αποτελεί χρυσή εφεδρεία στελεχών για την επόμενη θητεία του! Ως βοήθημα παραμονής στην εξουσία!

Απομένει να δούμε εάν αυτή τη φορά καταφέραμε να εκλέξουμε αντιπολίτευση και όχι ενεργειακούς πόρους διατήρησης του νυν έως τον επόμενο ανεφοδιασμό!

Δήμαρχε συγχαρητήρια!

————————–

* O Χρήστος Καλαντζής δραστηριοποιείται επαγγελματικά κυρίως, ως μηχανικός στον τομέα της πληροφορικής και των οικονομικών. Στην επιστήμη της πληροφορικής κατέχει πτυχίο, μεταπτυχιακό, σειρά δημοσιεύσεων και πιστοποιήσεων, επίσης έχει γίνει αποδεκτός ως υποψήφιος διδάκτωρ. Στην επιστήμη των οικονομικών τελεί τελειόφοιτος στην χρηματοοικονομική διοίκηση. Είναι τακτικό μέλος σε σειρά ενώσεων πληροφορικής όπως η ένωση επιστημόνων τεχνητής νοημοσύνης (ΕΕΤΝ), ΕΠΥ, ΕΠΕ, κλπ.
Συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σικυωνίων , με το ψηφοδέλτιο “Επόμενη Μέρα” του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Πιστεύου.

Google+ Linkedin