Μιχάλης Χατζής : Στ’ αποκαΐδια …… !!!

Μιχάλης Χατζής : Στ’ αποκαΐδια …… !!!

Με ανοιχτή επιστολή στα social media , ο πρώην Αντιδήμαρχος Κορινθίων και έγκριτος δικηγόρος Μιχάλης Χατζής κάνει την δική του παρέμβαση στον δημόσιο διάλογο και εκφράζει τις απόψεις του για την αλλοπρόσαλλη  «διαχείριση» της δημοτικής αρχής Νανόπουλου , στο θέμα της φωτιάς που ξέσπασε χθες τα ξημερώματα σε δασική έκταση της περιοχής του Σοφικού.

Παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση του πρώην Αντιδημάρχου Κορινθίων ,από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

Στ’ αποκαΐδια …… !!!

Μιχάλης Χατζής

— Δεν μαθαίνουμε απ’ τα λάθη μας ή είμαστε απλά τόσο ανοργάνωτοι που ελπίζουμε στο έλεος μιας Ανώτερης Δύναμης για να μας σώσει από μια επικείμενη καταστροφή…… ???
— Ακόμη να ζητήσετε Συγγνώμη απ’ Αυτούς, τους, καθ’ ομολογία πάντων, ΗΡΩΕΣ κι εννοώ την Εθελοντική ομάδα δασοπυρόσβεσης Σοφικού, που τόσο, μέχρι σήμερα, έχετε μειώσει και περιφρονήσει, (αντιπαρέρχομαι το σημερινό επεισόδιο)…..???
— Ποιος “Σοφός” ή ιθύνων νους είχε την “φαεινή” και “Μεγάλη Ιδέα” να εκκενωθούν ο Κόρφος κλπ, ενώ η φωτιά δεν είχε καμία σχέση με τον Κόρφο βασικά …. ???
— Αναλογισθήκατε τις συνέπειες που είχε για την περιοχή ο άνευ λόγου και αιτίας άσχετος και ψυχαναγκαστικός αυτός ξεσηκωμός… ???
— Σας πληροφόρησαν άραγε ότι επί θητείας της Δημοτικής Αρχής Πνευματικού διαθέταμε έξη (6) σταθμούς ανεφοδιασμού υδροφόρων και πυροσβεστικών οχημάτων …..
και σήμερα μόνον ένα (1)….. ???
— Σας πληροφόρησαν άραγε ότι επί θητείας της Δημοτικής Αρχής Πνευματικού διαθέταμε αποθηκευμένες ποσότητες 1.000 κυβικών μέτρων νερού έναντι ουδεμίας ποσότητας σήμερα….???
— Καληνύχτα Κορινθία απ’ τ’ αποκαΐδια της φωτιάς της Σολυγείας.

Google+ Linkedin