Μικρές “νοθείες” από τον Δημήτρη Ραψωματιώτη !

Μικρές “νοθείες” από τον Δημήτρη Ραψωματιώτη !

Στους  «εφτά ουρανούς» ταξίδεψε Σαββατιάτικα ο –με πάσα επιφύλαξη- ισχυρός άνδρας του Επιμελητηρίου Κορινθίας, μέσω facedook ! 

Μια ανάρτηση του Δημήτρη Ραψωματιώτη (ΕΔΩ) ήταν ικανή να κάνει ευτυχισμένο τον φίλο μας τον Παναή !

“Χαίρομαι που αποδεικνύεται, εκ των υστέρων σε όλους,η σωστή μου επιλογή στη πρώτη φάση εκλογών στο Επιμελητήριο, με την αναξιοπιστία της πλευράς που δεν εκλέχθηκε.Δυστυχώς όταν σέβεσαι έναν θεσμό που υπηρετείς 20 χρόνια, δεν μπορείς για κανένα λόγο να τον αφήσεις ακυβέρνητο,έστω και αν αναγκαστείς να ξεπεράσεις και να παραμερίσεις τον εαυτό σου, έστω και αν πρέπει να επιλέξεις το λιγότερο κακό.Σίγουρα πρέπει να δώσεις λύση και αποτέλεσμα.” έγραψε  ο κ. Ραψωματιώτης στο facedook με αποτέλεσμα να συνεπάρει τον φίλο μας τον Παναή ,που, ασυγκράτητος όπως είναι, άρχισε τα  like και στο καπάκι έκανε και  4 κοινοποιήσεις στα δικά του φεισμπούκια !

Και ως άρχοντας, όπως διατείνεται ότι είναι,  σχολίασε πρωινιάτικα και την ανάρτηση : δημητρης ραψωματιωτης…ενας σοβαρος κυριος” έγραψε με μικρά γράμματα ο –με πάσα επιφύλαξη- ισχυρός άνδρας του Επιμελητηρίου,που, εκτός από το γνωστό ασικλίκι του είναι και υπέρ του ατονικού ορθογραφικού συστήματος γραφής !

Βεβαίως ο  έμπειρος Ραψωματιώτης, διαβάζοντας τα εγκώμια του Παναή, θυμήθηκε κάποιον άλλο Μητσάρα ,που αφού οικειοποιήθηκε την έδρα της παράταξης για ίδιον όφελος,του έλεγε “face to face”:  “εσύ δεν κάνεις ούτε για φελλός σε μπουκάλι” !

Μήπως γι αυτό ο κ. Ραψωματιώτης την έκανε «γυριστή» στον  Παναή ,την φιλοφρόνηση, διαμηνύωντάς του ΕΔΩ:“Πρόεδρε, το να λες ψέματα, μπορεί προσωρινά και για λίγους να κερδίζεις και να εντυπωσιάζεις.Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι εκτίθεσαι και τη λάσπη θα στην γυρίσουν σίγουρα πίσω αυτοί που τώρα σε χαϊδεύουν.

Καλό σου δρόμο.

Οι εξελίξεις βλέπεις ότι είναι πολύ γρήγορες και δεν μπορείς να τις επηρεάσεις ή να τις καθορίσεις.Η αδυναμία σου να διαχειριστείς την κατάσταση ή η αλλαγή αυτών που έλεγες ότι πίστευες και ότι θα κάνεις, δεν μπορεί να ξεπεραστεί με ψέματα προς τους εργαζόμενους, τους δημοσιογράφους, αλλά και δημόσια.

Τα αδιέξοδα πολύ γρήγορα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα…” ;


* Επιπρόσθετα,σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες,που μάλλον διαχέονται από δημοσιογραφικούς κύκλους του  streetlife, ο κ. Ραψωματιώτης φέρεται να  αρνήθηκε αγενώς και το πούρο της ειρήνης ,που ειρήσθω εν παρόδω ανιδιοτελώς του προσφέρθηκε από τον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων !


Ενδεχομένως γι αυτό το λόγο, επανήλθε ο κ. Ραψωματιώτης με τρίτη ανακοίνωση, πάντα μέσω facebook ,για να ενημερώσει εχθρούς και “φίλους”ότι: “Και για να κλείσει και αυτός ο κύκλος θέλω να σας ενημερώσω ότι δεν με ενδιαφέρει ούτε πρόεδρος στο Επιμελητήριο να γίνω πλέον,ούτε υπάλληλος του (ποιο αρρωστημένο μυαλό σκέφτηκε και αυτό;),αλλά ούτε και Δήμαρχος στον Δήμο μου.

Όπως διαπιστώσατε και ενεργήσατε, «φίλοι μου», δεν τα αξίζω,και όπως διαπίστωσα ……. δεν αξίζει.

Θα έρθει στιγμή που θα έχετε νεώτερα.”…

Εν αναμονή λοιπόν των νεώτερων δηλώσεων – ανακοινώσεων του κ. Ραψωματιώτη, ας χαλαρώσουμε  και λίγο να απολαύσουμε τους στίχους του ποιητή Αργύρη Μαρνέρου, που μελοποίησε υπέροχα ο φιλόσοφος του πεζοδρομίου Νικόλας Άσιμος και, με πάσα επιφύλαξη, ο κ. Ραψωματιώτης θα μπορούσε να επιλέξει για μουσικό χαλί των αναρτήσεών του…εξαιρετικά αφιερωμένο στον ισχυρό άνδρα του Επιμελητηρίου Κορινθίας !

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=AKz39vhJXLs[/embedyt]



Google+ Linkedin