Μετά το σάλο που προκλήθηκε…ως «σκάρτη γκόμενα» αποσύρθηκε το σκυλάδικο της δηθενιάς !

Την απόφασή του να αποσύρει από την δισκογραφία τις δεινοπάθειες που προκάλεσε η «γκόμενα στα κατεχόμενα» πήρε ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης,μετά το σάλο που προκλήθηκε….Όπως ανακοίνωσε  το αποσύρει «ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τους Κύπριους φίλους του» !

Παρόλα αυτά ο Παντελίδης επιμένει να δηλώνει πως το σκυλάδικο της δηθενιάς…προέκυψε μέσα από μια προσωπική εμπειρία του και γι’ αυτό αναφέρεται σε μια κοπέλα που ενώ «ήταν με Ελληνόπουλο, το απαρνήθηκε προτιμώντας να ζήσει τη μεγάλη ζωή με έναν πλούσιο Τούρκο στην μεριά των κατεχομένων» και καταλήγει :«Όλο αυτό με πίκρανε… Από όσους πρόλαβαν να με καταδικάσουν ζητώ συγνώμη που τους στεναχώρησα αλλά δυστυχώς το ερμήνευσαν λάθος».

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν το συγκεκριμένο σκυλάδικο είναι ο Κύπριος συνθέτης και στιχουργός Γιώργος Θεοφάνους :« Θίγομαι  σαν Έλληνας και σαν Κύπριος, αλλά και σαν δημιουργός όταν ακούω κάποιον να χρησιμοποιεί με τόσο “άκομψο” τρόπο λέξεις απλά γιατί βολεύουν στην ομοιοκαταληξία».

Ο Γιώργος Θεοφάνους, εξήγησε μάλιστα ότι θυμώνει και με τους συμπατριώτες του :«Θυμώνω με τους συμπατριώτες μου που πήγαν, πηγαίνουν και μάλλον θα πηγαίνουν, ακριβοπληρώνοντας το εισιτήριο για να απολαύσουν τον Παντελή να “άδει”… “ Σαν σκάρτη γκόμενα να τριγυρνάς στα κατεχόμενα”» και πρόσθεσε, «Φαντάζομαι ότι είναι οι ίδιοι που θα πηγαίνουν στα κατεχόμενα παίζοντας τις οικονομίες τους στο καζίνο ή αγοράζοντας φτηνά τσιγάρα ή γεμίζοντας το αυτοκίνητο με φτηνή βενζίνη. Άλλωστε όλα τα “φτηνά” πάνε μαζί».

Τέλος, ανέφερε, «Ελπίζω να μην ακούσει το “τραγούδι” κανένας Ευαγόρας, κανένας Αυξεντίου, κανένας Σολωμός, κανένας Ισαάκ, κανένας Ελλαδίτης φαντάρος που έχασε τη ζωή του στα κατεχόμενα, καμιά μάνα που περιμένει ακόμα. Μάλλον ελπίζω να μην το ακούσει κανείς και ας ζήσει ο κ. Παντελίδης με μια επιτυχία λιγότερη».

 

Google+ Linkedin