Μεγάλη νίκη του Πελετίδη και του Πατραϊκού λαού!

Μεγάλη νίκη του Πελετίδη και του Πατραϊκού λαού!

Για 3η συνεχόμενη θητεία ο Κώστας Πελετίδης επανεκλέγεται Δήμαρχος Πατρέων και η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δημοτική Αρχή.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» συγκέντρωσε το 56,69 % των έγκυρων ψηφοδελτίων και καταλαμβάνει 26 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων , ενώ ο έτερος “μονομάχος” Κωνσταντίνος Σβόλης το 43,31 % και 7 έδρες αντίστοιχα.

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Κώστας Πελετίδης μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και ασταμάτητων χειροκροτημάτων έκανε την εξής δήλωση:

«Ο Πατραϊκός λαός υπερασπίστηκε τις κατακτήσεις του, το μέλλον των παιδιών μας, την πόλη μας. Η τεράστια προσπάθεια των συμφερόντων του συστήματος, των μηχανισμών της κυβέρνησης να απαλλαγούν από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν έγινε κατορθωτή.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, δεν μένουμε στην περιγραφή, οι ανάγκες της πόλης και τα βάσανα του λαού έχουν αιτίες. Μπορούμε και πρέπει να παραμερίσουμε τα εμπόδια, ό,τι χάνουμε εμείς, το κερδίζουν οι λίγοι. Η μαχητική διεκδίκηση των δίκιων μας από την κυβέρνηση, θα συνεχιστεί, οι στόχοι για την προκοπή της πόλης, μας χρειάζονται όλους.

Σήμερα λείπει από κοντά μας ένα γνήσιο τέκνο της εργατικής τάξης, ένας αγωνιστής, που παρά τη λαβωμένη του καρδιά έδωσε όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα για τη σημερινή νίκη, ο Ανδρέας Αντωνόπουλος. Ανδρέα δεν κάνουμε βήμα πίσω!».

Google+ Linkedin