Η παρένθεση έκλεισε! Η Καισαριανή ξαναβάφτηκε κόκκινη!

Η παρένθεση έκλεισε! Η Καισαριανή ξαναβάφτηκε κόκκινη!
Με το συντριπτικό ποσοστό του 61,51% ο Ηλίας Σταμέλος επικράτησε του απερχόμενου δημάρχου Χρήστου Βοσκόπουλου , που περιορίστηκε στο 38,49 % , και η «Λαϊκή Συσπείρωση» επανήλθε πανηγυρικά στη διοίκηση του ιστορικού δήμου της Αθήνας.
Με αγκαλιές και χειροκροτήματα υποδέχτηκε ο κόσμος τον νέο δήμαρχο Καισαριανής, ο όποιος παίρνοντας το λόγο σημείωσε:
«Το άλμα έγινε, η παρένθεση έκλεισε! Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι ξανά Δημοτική Αρχή στην Καισαριανή!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες που στήριξαν, ψήφισαν τη Λαϊκή Συσπείρωση, όλους και όλες όσοι βοήθησαν σε αυτή τη μάχη. Ιδιαίτερα όλους τους συντρόφους και συναγωνιστές που πλαισίωναν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης δουλεύοντας ακούραστα όλη την προεκλογική περίοδο.
Δώσαμε έναν αγώνα τίμιο, καθαρό, με τα τεκμηριωμένα επιχειρήματά μας, πρόσωπο με πρόσωπο με τους κατοίκους της γειτονιάς μας.
Με βασικό κριτήριο και στόχο να παλέψουμε μαζί με το λαό της Καισαριανής για τις ανάγκες μας κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική που δυσκολεύει καθημερινά τη ζωή όλων μας.
Με αυτό το κριτήριο θα πορευτούμε και το επόμενο διάστημα έχοντας την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου.
Γιατί σε εμάς δεν ταιριάζει, είναι ξένο σώμα, το ψέμα, η λάσπη, οι συκοφαντίες που ακολούθησε η απερχόμενη διοίκηση, που το μόνο που κατάφερε ήταν να δυσφημίσει την πόλη μας και τίποτε άλλο.
Ως Δημοτική Αρχή ξέρουμε ότι η δύναμή μας βρίσκεται στον αγώνα για τα δικαιώματα και τις ανάγκες όλων των κατοίκων της Καισαριανής.
Μαζί θα πορευτούμε αυτό τον δρόμο, της περηφάνιας, της αλληλεγγύης, της διεκδίκησης.
Γιατί εμείς σήμερα γιορτάζουμε και τραγουδάμε όχι για να ξεχωρίσουμε τον κόσμο. Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο! Γιατί η σημερινή νίκη είναι όλης της Καισαριανής. Γιατί δεν χωρίζουμε τον κόσμο με βάση τις πολιτικές επιλογές που μπορεί να έκανε ο καθένας και η καθεμιά.
Για εμάς η διαχωριστική γραμμή είναι μία: από τη μία οι ανάγκες των πολλών και από την άλλη τα κέρδη και τα συμφέροντα των λίγων.
Έχουμε διαλέξει μεριά. Με τη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία!
Μαζί θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των πολλών που με τη δουλειά τους και τον ιδρώτα τους παράγουν τον πλούτο.
Μαζί θα υπερασπιστούμε την ιστορία της Καισαριανής.
Μαζί θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των εργαζομένων του Δήμου μας που με τη δουλειά τους φροντίζουν την πόλη.
Μαζί θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των παιδιών, της νεολαίας.
Μαζί θα υπερασπιστούμε τη φροντίδα για την τρίτη ηλικία.
Μαζί με το λαό της Καισαριανής, θα παλέψουμε για να πάρουμε όλοι ανάσες ανακούφισης, θα διεκδικήσουμε όλα όσα έχουμε ανάγκη.
Γιατί ξέρουμε να παλεύουμε, ξέρουμε και να νικάμε».
Google+ Linkedin