Κόλαφος για Παγώνη η πανηγυρική αθώωση του διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Κιάτου

Κόλαφος για Παγώνη η πανηγυρική αθώωση του διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Κιάτου

Αθώος κρίθηκε χθες Πέμπτη 13 Φλεβάρη από το Ναυτοδικείο Πειραιά ο διοικητής του Λιμενικού Σταθμού Κιάτου ελλείψει των στοιχείων της πράξης, δηλαδή των αξιόποινων πράξεων που φέρεται ότι τελέσθηκαν το 2017 και το 2018 στο “Πολιτιστικό Πανηγύρι Κιάτου“,σύμφωνα  με τα τότε καταγγελλόμενα από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου (δείτε ΕΔΩ),που έκανε λόγο για : «αρπαχτή» από επιτήδειους με την ανοχή και τη συγκάλυψη των αρμοδίων !

Ο κ. Παρασκευάς Κορωναίος απαλλάχθηκε ομοϕώνως όλων των κατηγοριών που του αποδίδονταν για παράβαση καθήκοντος (με σύμϕωνη γνώμη της Εισαγγελέως της έδρας) και παράλληλα αποκαλύφθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο η σκευωρία που έστησε η γνωστή πλέον ως “κλίκα Παγώνη” σε βάρος ενός αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος (για να τον κρατά “όμηρο”),αλλά και σε βάρος ενός νεοσύστατου πολιτιστικού θεσμού ,που δυνητικά θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο φεστιβάλ με …καταγωγή από το Κιάτο.

Βεβαίως ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου,Βασίλης Παγώνης, που χθες κατέθεσε ως μάρτυρας ενώπιον του Ναυτοδικείου ,αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι οι καταγγελλόμενες πράξεις στηρίχθηκαν αποκλειστικά σε …φήμες !

Φήμες λοιπόν που αναπτύχθηκαν από μικροαστούς …ελευθέρας βοσκής σ’ αυτή την πόλη και “παρέσυραν” την γνωστή κλίκα  να μιλάει χωρίς αιδώ για «αρπαχτή» από επιτήδειους με την ανοχή και τη συγκάλυψη των αρμοδίων !

Ως πότε όμως αυτή η κλίκα θα μας εμπαίζει με την αχαλίνωτη θρασύτητά της…χωρίς καν μία «συγγνώμη» ;

Google+ Linkedin