Κούγιας μαινόμενος…τελικά ποιος θα τον μαζέψει ;

Κούγιας μαινόμενος…Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ χαστούκισε τον 33χρονο Αργεντινό  τερματοφύλακα της ομάδας του ενώπιον συμπαικτών κι αντιπάλων !

Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε τη Δευτέρα στη Λάρισα, στα αποδυτήρια στο «AEL FC Arena», μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με τον Ηρακλή.Πιο συγκεκριμένα,στο τέλος του αγώνα που βρήκε τις δυο ομάδες  ισόπαλες 2-2 ο Κούγιας περίμενε τον 33χρονο Αργεντινό γκολκίπερ στη φυσούνα και έπειτα από έντονο διαπληκτισμό τον χαστούκισε για ένα λάθος του, που κατά τον Κούγια στέρησε στην ομάδα της Λάρισας τη νίκη !

Ως… τη χειρότερη μέρα της ζωής του χαρακτηρίζει τη χθεσινή ο Ματίας Ντεγκρά, μετά το «ξύλο» από τον Αλέξη Κούγια. Ο έμπειρος τερματοφύλακας με δήλωση – ξέσπασμά του, στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm τονίζει ότι ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ τον έδειρε και πρόσθεσε ότι δεν είναι «στημένος», παρά τα όσα του προσάπτουν. (διαβάστε ΕΔΩ όσα είπε ο Ματίας Ντεγκρά)

Πόσο συνηθισμένο είναι να επιτίθεται με χειροδικίες ένας πρόεδρος ομάδας στον ίδιο τον παίκτη του, μετά από ένα -έστω σοβαρό- λάθος του;

 Δείτε ΕΔΩ τα χειρότερα λάθη από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο…όλοι αυτοί οι τερματοφύλακες ξυλοκοπήθηκαν από κάποιον “κύριο” Κούγια ;

Διαβάστε την ανακοίνωση στήριξης προς τον Ντεγκρά ,που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών

Βεβαίως επειδή δεν γνωρίζουμε αν τον κ. Κούγια τον έχει δει ειδικός γιατρός για να μας κάνει το ψυχογράφημα του…τολμούμε να πούμε ότι με τα κατορθώματά του οφείλει να ασχοληθεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου και να ασκήσει αυτοβούλως δίωξη, χρησιμοποιώντας τόσο οπτικοαουστικό υλικό, όσο και δημοσιεύματα του Τύπου.

 Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς ΕΔΩ,οι ποινές είναι σοβαρές και  μπορούν μέχρι και να… κόψουν το ποδόσφαιρο -τουλάχιστον επίσημα- από το αφεντικό της ΑΕΛ.

Να υπογραμμίσουμε όμως ότι η  εκτέλεση μιας απόφασης που δεν έχει τελεσιδικήσει κινείται εκτός συνταγματικότητας…μάλιστα υπάρχει και δεδικασμένο, όπως αυτό διαμόρφωσε στα ελληνικά γήπεδα ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας τον Νοέμβριο του 2012 !

Τότε και έχοντας την ιδιότητα του φιλάθλου, καθώς από τον Απρίλιο του 2011 είχε τιμωρηθεί με πενταετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, ο Αλέξης Κούγιας είχε μιλήσει για το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά του να προσέρχεται ως απλός φίλαθλος σε όποιο γήπεδο επιθυμεί, απειλώντας μάλιστα με υποβολή μηνύσεων όσους του είχαν απαγορεύσει την είσοδο στο «Γ. Καραϊσκάκης». «Η μόνη αρμόδια αρχή να μου αφαιρέσει αυτή τη συνταγματικά κατοχυρωμένη δυνατότητα είναι η Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας, η οποία όμως ουδέποτε με έχει παραπέμψει και η οποία ουδέποτε έχει αποφανθεί περί στερήσεως της φιλάθλου ιδιότητός μου και άρα της δυνατότητας εισόδου μου στα γήπεδα της επικράτειας» είχε τονίσει τότε ο Αλέξης Κούγιας, κάτι που εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα…

Διαβάστε : Χουλιγκανισμός στο ποδόσφαιρο

Google+ Linkedin