ΚΙΝΑΛ: Κατατέθηκαν 6 υποψηφιότητες – Αποσύρθηκε ο Κεγκέρογλου

ΚΙΝΑΛ: Κατατέθηκαν 6 υποψηφιότητες – Αποσύρθηκε ο Κεγκέρογλου

Έξι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ κατατέθηκαν στην αρμόδια κομματική επιτροπή σήμερα το απόγευμα. Πρόκειται για τους Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο, Γιώργο Παπανδρέου και Παύλο Χρηστίδη.

Νωρίτερα, ο Βασίλης Κεγκέρογλου απέσυρε την υποψηφιότητά του. Σε δήλωσή του εξήγησε ότι η υποψηφιότητά του ήταν αποτέλεσμα του πολιτικού κενού που δημιουργήθηκε μετά την ασθένεια της Φώφης Γεννηματά. Πρόσθεσε ότι με την υποψηφιότητά του στόχευσε «να προσθέσει αξία και δυναμική στη στρατηγική της αυτόνομης πορείας με σοσιαλδημοκρατική ταυτότητα».

Σενάρια συγκυβέρνησης του ΚΙΝΑΛ με το ΣΥΡΙΖΑ και το ΜέΡΑ25, απέρριψε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989».

«Σε ό,τι αφορά τη χώρα και τη διακυβέρνηση της σπεύδω να σας πω με βεβαιότητα ότι η δική μου υποψηφιότητα θα καταστρέψει κάθε σενάριο που εξυφαίνεται για μία δήθεν συγκυβέρνηση ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ και ίσως και Βαρουφάκη. Αυτό το σενάριο, που εγώ το βλέπω πια μπροστά μου, δεν θα περάσει όσο είμαι εγώ εκεί και αν είμαι πρόεδρος δεν θα γίνεται και συζήτηση γι’ αυτό».

Google+ Linkedin