«Καρατόμησαν» τον Βασίλη Παγώνη κατηγορώντας τον για «λοβιτούρες» με ευρωπαϊκά προγράμματα!

Μυρίζει λοβιτούρες η συνδικαλιστική διαδρομή του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου του Κιάτου,Βασίλη Παγώνη;

Διαβάστε την ανάρτηση με τίτλο «ΚΙΑΤΟ: Καταγγέλλουν τον Β. Παγώνη!- …Τι τρέχει με τα χρήματα των προγραμμάτων;» που έφερε στο φως το τοπικό ιστολόγιο korinthian news

Τα καταγγελλόμενα των μελών της  ΟΕΣΠ & ΝΔΕ  ήσαν γνωστά και δεν ήρθαν ως κεραυνός εν αιθρία…ήρθαν ως συνέχεια του πορίσματος της Επιτροπής για το Κ.Α.ΕΛ.Ε. Πάτρας ,αλλά και της παλαιότερης καταγγελίας της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΜΠΟΡΩΝ με τίτλο «Για το ΚΑΕΛΕ και τα Πελοποννησιακά απόνερα»

Τότε βέβαια δεν ίδρωνε το αυτί κανενός…ούτε καν της δημοτικής αρχής του Δήμου Σικωνίων που αβασάνιστα αγκάλιασε τα «παραμάγαζα » που ηγείτο  ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου και έστησε την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ» με συντονιστή εταίρο ποιον άλλο από τον κύριο Παγώνη !…

Για να διαχειριστεί  με το αζημίωτο το Τοπικό Σχέδιο Δράσης ενός σύγχρονου δουλεμπορίου, με «ωφελούμενους» χωρίς συνδικαλιστικά δικαιώματα και με επισφαλή και περιορισμένου χρόνου εργασία…

Τα νέα στοιχεία που έφερε στην δημοσιότητα το τοπικό ιστολόγιο korinthian news είναι:

 1.  Η κυνική ομολογία του κυρίου Παγώνη ότι πάντα στα «συνδικαλιστικά διαφθορεία»  τις θέσεις «φιλέτα» τις κρατούν για τα «δικά τους» άτομα !
 2. Η καρατόμηση του κυρίου Παγώνη από Α΄ Αντιπρόεδρο της ΕΣΕΕ,που μάλλον ήρθε ως ποινή, γιατί έδωσε στεγνά  την κόρη του μέλους του Προεδρείου της ΕΣΕΕ που είναι συνεργάτης στο Ινστιτούτο Εμπορίου & Υπηρεσιών (ΙΝΕΜΥ) !

Εμείς πριν γράψουμε οτιδήποτε προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση ,αλλά να έχουμε και την θέση του κυρίου Παγώνη σ΄ όσα του καταμαρτυρούν. Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατόν…

Εν πάση περιπτώσει εμείς ,αλλά πιστεύω και οι μικρέμποροι της πόλης του Κιάτου, που δεν έχουν τίποτα κοινό με τους «εμπόρους προγραμμάτων» και προφανώς είναι απόλυτα αντίθετοι στη δυνατότητα ύπαρξης «κέντρων» που εκκολάπτουν διαφθορά, διαπλοκή, χρηματισμούς, εκμαυλισμούς, αθλιότητα, συναλλαγή και ΝΤΡΟΠΗ …περιμένουμε την δημόσια τοποθέτηση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου του Κιάτου. 

Όπως όμως και να ‘χει το θέμα με την «αποκαθήλωση» του κυρίου Παγώνη…το σίγουρο είναι πως αυτή η εξέλιξη πλήττει καίρια και το κύρος του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου του Κιάτου,όσο σ‘ αυτό  εξακολουθεί να προεδρεύει ο κύριος Βασίλης Παγώνης

Αν η κόκκινη κάρτα της ΕΣΕΕ δικαίως ή αδίκως ισχύει… κατά την γνώμη μας αφαιρεί το όποιο ηθικό πλεονέκτημα θα μπορούσε να επικαλεστεί ο κύριος Παγώνης, για να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου.

Google+ Linkedin

2 Σχόλια

 • Δ. Παπαπαναγιώτου

  Όταν ανέλαβα πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, το ταμείο ήταν μηδέν. Διαχειριστήκαμε προγράμματα σημαντικά και ωφέλιμα για τους υπαλλήλους και εμπόρους της πόλης μας, που απέδωσαν οικονομικά οφέλη στον σύλλογο και με πλήρη οικονομική διαφάνεια, κάνοντας ανά 3 μήνες γραπτό οικονομικό απολογισμό. Με τα χρήματα εκείνα, φτιάξαμε το διαλυμένο από τον χρόνο κτίσμα του συλλόγου, διαχειριστήκαμε 7 χρόνια θητείας με οικονομίες και βάζοντας πολλές φορές δικά μας χρήματα και αφήσαμε ταμείο 21.000 ευρώ.
  Σήμερα δεν γνωρίζουμε τι ταμείο έχει ο σύλλογος, τι ακριβώς διαχειρίζεται και στην τελευταία εκλογοαπολογιστική συνέλευση δεν μας έκανε την τιμή ο κ. Παγώνης να κάνει οικονομικό απολογισμό, όπως είχε την ηθική υποχρέωση. Γι΄ αυτό άλλωστε δεν συμμετείχα και στις διαδικασίες εκλογών και απέχω από κάθε δραστηριότητα του συλλόγου.
  Δ. Παπαπαναγιώτου (πρώην πρόεδρος του Εμπ. Συλ. Κιάτου)

 • Εκδορέας

  Μιας και το θέμα είναι οι “λοβιτούρες” και μιας και αναφέρεσαι στο τοπικό ιστολόγιο Korinthiannews, (που τα βγάζει όλα στο φως…), σου στέλνω σχετικό μου σχόλιο και αν θες το να ανεβάζεις:

  ΚΟΥΪΖ: Ποιός υπάλληλος του Δήμου Σικυωνίων καθόταν σήμερα στο σκαμνί και δικάζεται για απάτη σε βάρος του ΕΛΓΑ;
  Ο Δήμαρχος το ξέρει; Και αν ναι, τον καλύπτει;
  Φωτάκη, που λατρεύεις τα κουΐζ, θα το βγάλεις στον αέρα ή θα το κάνεις γαργάρα επειδή είναι φιλαράκι σου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*
*