Γόντικας για «Πελοπόννησο Α.Ε.» : Ποιος πήρε πόσα και για ποια δουλειά;

Γόντικας για «Πελοπόννησο Α.Ε.» : Ποιος πήρε πόσα και για ποια δουλειά;

………………………………………..ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχόλιο για τις δηλώσεις του επικεφαλής της «Νέα Πελοπόννησος» Π. Τατούλη

Όψιμα θυμήθηκε ο κ. Τατούλης τους αγρότες, τους ανέργους, τα πλατιά λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου!
Μόνο που ξέχασε να πει ότι μόλις πριν 15 μέρες η παράταξή του, σε πλήρη σύμπνοια με την περιφερειακή αρχή Νίκα, αποφάσισαν από κοινού να μην συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο η πρόταση για διεκδίκηση αποζημιώσεων στους ελαιοπαραγωγούς, λόγω της καταστροφής που έχει υποστεί η παραγωγή τους από τον καύσωνα.
Ξέχασε ότι ως πρώην περιφερειακή αρχή φέρουν καίρια την ευθύνη για την διάλυση της δακοκτονίας στην Πελοπόννησο, με αποτέλεσμα την καταστροφή της παραγωγής τουλάχιστον δυο φορές τα τελευταία χρόνια, λόγω προσβολής από τον δάκο.
Ξέχασε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας έχουν διαλυθεί, από τις πολιτικές απαξίωσης όλων των κυβερνήσεων, πολιτικές που με ευλάβεια στήριξαν και στηρίζουν πρώην και νυν!
Ενώ αποδέχεται τα στοιχεία που παρουσίασε η Λαϊκή Συσπείρωση για τα ακριβή ποσά των προγραμματικών συμβάσεων με την Πελοπόννησο Α.Ε., δηλαδή 6 εκατομ. ευρώ για τεχνική υποστήριξη και 7,6 εκατομ. ευρώ για έξοδα διοίκησης, φαίνεται ξεκάθαρα η αδυναμία του να δικαιολογήσει με επάρκεια αυτά τα ποσά στον λαό της Πελοποννήσου και το μόνο που του έχει απομείνει είναι να συνεχίζει με θράσος τον χυδαίο αντικομουνισμό, μιλώντας για «γκαιμπελίστικη νοοτροπία » και «δεκανίκια του Νίκα»!
Εμείς να του θυμίσουμε για μία ακόμα φορά ότι για την ταμπακιέρα δεν λένε κουβέντα, ούτε αυτός και η παράταξή του, ούτε η περιφερειακή αρχή Νίκα: Να φέρουν, όπως τους έχουμε προκαλέσει, όλα τα στοιχεία στο περιφερειακό συμβούλιο και να απαντήσουν συγκεκριμένα και όχι με γενικολογίες:
Ποιος πήρε πόσα και για ποια δουλειά;

…………………………………………………………………………..Τρίπολη 26-6-2020

……………………………………………………………Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ……………………………………………………………………………………..Νίκος Γόντικας

Google+ Linkedin