Βουτιά Θανάτου από 19χρονο στη γέφυρα του Ισθμού

Σοκ προκαλεί η απόφαση του 19χρονου σμηνίτη από την Νεάπολη Κορίνθου να βάλει τέλος στην ζωή του, πηδώντας από την γέφυρα του Ισθμού.

Οι λόγοι που ώθησαν τον νεαρό άνδρα στο απονενοημένο διάβημα  δεν έχουν γίνει γνωστοί. Ωστόσο, ένας μάρτυρας που βρέθηκε στην περιοχή την ώρα της τραγωδίας, δήλωσε πως ο νεαρός είχε επισκεφτεί την διώρυγα μαζί με την φίλη του, λίγα μόλις λεπτά πριν πραγματοποιήσει την βουτιά θανάτου.

Μετά από το τραγικό γεγονός, γρήγορα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ισθμίας. Άμεσα, οι άνδρες του Λιμενικού, σε συνεργασία με τους υπαλλήλους που διαχειρίζεται τη διώρυγα, οργάνωσαν επιχείρηση για την περισυλλογή του νεαρού άνδρα από τα νερά του Ισθμού. Έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, ο 19χρονος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με το loutrakiblog, ο 19άχρονος έφτασε στην περιοχή με την φίλη του και αφού αυτή τον απέρριψε, της είπε: “Αφού δεν με θέλεις πέφτω…” και πήδηξε από τη γέφυρα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή…

Μάλιστα, περαστικοί αναφέρουν ότι και η κοπέλα μόλις είδε τον φίλο της να πηδάει προσπάθησε να πηδήξει και αυτή αλλά για καλή της τύχη κάποιοι που βρίσκονταν κοντά στο σημείο την εμπόδισαν. Οι έρευνες για να αποσαφηνιστούν τα αίτια της τραγωδίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του λιμενικού, η ανήλικη κοπέλα δεν είναι σε θέση ακόμα να δώσει κατάθεση, καθώς το σοκ που έχει υποστεί είναι ισχυρό.

Το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση ώστε να γίνουν γνωστά τα αίτια της τραγωδίας.

Google+ Linkedin