Αποθέωση ή ύπουλο τρολάρισμα ειναι η «στήριξη» Βορίδη στο “ικαριώτικο γλέντι” Μητσοτάκη;

Αποθέωση ή ύπουλο τρολάρισμα ειναι η «στήριξη» Βορίδη στο  “ικαριώτικο γλέντι” Μητσοτάκη;

Σχεδόν σαν «Φαραώ» παρουσίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Μάκης Βορίδης, την ώρα που στα social media γίνεται «πάρτι κραξίματος» για τρίτη συνεχόμενη μέρα

Στις επικρίσεις για συνωστισμό στο γεύμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο σπίτι του Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Ικαρία, απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα».

Μόνο που ο τρόπος που επέλεξε να το κάνει αφήνει πολλές ερμηνείες για τα πραγματικά του κίνητρα αφού οι ερμηνείες που θα μπορούσαν να δοθούν είναι πολλές.

Τι είπε λοιπόν ο Βορίδης για να «καλύψει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο σαββατιάκο ξεπόρτισμά του;

«Όταν εμφανίζεται πολιτικός, μάλιστα του διαμετρήματος και της εμβελείας του συγκεκριμένου πρωθυπουργού, του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος -τι να κάνουμε τώρα, και τον σέβεται και τον αγαπά ο ελληνικός λαός, θα υπάρχουνε αναπόφευκτα ό, τι μέτρα και να πάρεις κάποιες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπό του. Με όλα τα μέτρα», τόνισε ο κ. Βορίδης.

Οπωσδήποτε αυτό θα μπορούσε να είναι μια υπερβολική έκφραση απόλυτης συμπαράστασης και προσπάθεια καλλιέργειας του προφίλ του «μεγάλου λαοπρόβλητου ηγέτη» που προσπαθεί να φιλοτεχνήσει το Μαξίμου από τον Ιούλιο του ’19, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία μέχρι στιγμής.

Αλήθεια όμως, είναι ο Μάκης Βορίδης ο τύπος που θα στήριζε με τόσο ζήλο τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Ή αποφάσισε να παίξει με την αντίστροφη ψυχολογία και να εκθέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη παρουσιάζοντάς τον σχεδόν σαν «Φαραώ», την ίδια στιγμή που -όπως ξέρει καλά ο Βορίδης – τον κράζει όλη η χώρα στα social media, τον κοροϊδεύει σύσσωμος ο διεθνής Τύπος και μόνο τα ελληνικά κανάλια σφυρίζουν αδιάφορα;

Τα κίνητρα του Μάκη Βορίδη πάντως, είτε καλά, είτε κακά, είναι σίγουρα… καλά κρυμμένα.

Google+ Linkedin