Άρχεται και πάλι η περίοδος η προεκλογική

Βρισκόμαστε στα πρώτα 24ωρα του νέου χρόνου και σιγά-σιγά ξαναμπαίνουμε στην «κανονικότητα» την  προεκλογική…

Κατά πώς λέει  η παράδοση μετά τον αγιασμό των υδάτων θα φύγουν και οι καλικάντζαροι… εκτός αν φέτος πάρουν αβάντζο , για να παρενοχλούν μαζί με άλλα  πειραχτήρια και ζιζάνια τα οραματικά μεγέθη των υποψηφίων δημάρχων του Δήμου Σικυωνίων.

Όπως και να ‘χει, σίγουρα ο Γενάρης δεν θα ’ναι μήνας πληκτικός…

Ήδη  στο Δήμο Σικυωνίων έχουμε επτά  υποψηφιότητες και όπως επιτάσσει το fair play  «Και οι 7 είναι υπέροχοι»  αρκεί να  δηλώνουν τάχα μου πως έχουνε τις λύσεις  στο τσεπάκι τους !

Κοστολογημένες  βεβαίως, βεβαίως !!

Τώρα,αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τις υπάρχουσες υποψηφιότητες….μην απογοητεύεστε…τίποτα δεν αποκλείει και σουρεάλ καταστάσεις.

Παραδείγματος χάριν,μην εκπλαγείτε αν αυτή την βδομάδα δείτε και κάποιον άλλον επίδοξο “Σωτήρα/η”  να ανεβαίνει  στο  carousel της πλατείας Ελευθερίας  και σαν τον τρελό του χωριού να φωνάζει : και εγώ είμαι υποψήφιος… και εγώ είμαι υποψήφιος !!

Αυτό όμως,πέρα από το ότι είναι γραφικό και καθόλου ρεαλιστικό , χρειάζεται επιπρόσθετα ένα  πεντάευρο κουπόνι (από  τα θεωρημένα του Εμπορικού Συλλόγου)  και την συνηγορία του κ. Ζάρκου ,που εσχάτως κάνει το παγώνι !  

Άσε που μια τέτοια εκδοχή  μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση στην άτυπη  Λέγκα της Στυμφαλίας  και αντί ενότητας να έχουμε διασπαστικά φαινόμενα…

Αυτό περιμένει και ο  Σπύρος για να τους πάρει όλους αμπάριζα !

Συμπερασματικά λοιπόν είναι μάλλον απίθανο να έχουμε υποψηφιότητα της τελευταίας στιγμής.

 Το παζλ των υποψηφίων δημάρχων στο Δήμο Σικυωνίων είναι :

Σπύρος Σταματόπουλος : Δήμαρχος Σικυωνίων

Κώστας Σαρχάνης : Γεωλόγος,δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας

Βασίλης Νανόπουλος :Συνταξιούχος συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ,δημοτικός σύμβουλος ως επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

Βαγγέλης Χουσελάς : Διευθυντικό στέλεχος Τράπεζας Πειραιώς,πρώην αντιδήμαρχος Σικυωνίων

Δημήτρης Παπαγεωργίου : Δικηγόρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών,πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Καποδιστριακού Δήμου Στυμφαλίας

Μάρκος ΛέγγαςΑπόφοιτος ΤΕΙ Μεσολογγίου,επιχειρηματίας 

και ο απόστρατος αστυνομικός Νίκος Ζαχαρόπουλος,που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναμένεται να προσχωρήσει στον συνδυασμό του Δημήτρη Παπαγεωργίου.

 

Google+ Linkedin