Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η «λύση» κατά του κορονοϊού!

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η «λύση» κατά του κορονοϊού!

Ο δημοφιλής stand up κωμικός, Χριστόφορος Ζαραλίκος, ξαναχτυπά με μία σειρά από video στο κανάλι του zaraleaksTV στο you tube. Σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας και ως γνήσιο πειραχτήρι «ξορκίζει» τον κορονοϊό με την πιο απλή «συνταγή» που υπάρχει και δεν είναι άλλη από το χιούμορ, που τόσο έχουμε ανάγκη, στην εποχή της θανατηφόρου πανδημίας.

Στα video που ακολουθούν, μας παρουσιάζει :

Αστυνομικός Τουρισμός: Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ως γνήσιο «δεκανίκι» της Δεξιάς μας εξηγεί όσα δεν καταλάβαμε από την αποστολή των ΜΑΤ σε Λέσβο και Χίο. Τα μεταρρυθμιστικά, αναπτυξιακά και επενδυτικά φιλελεύθερα σχέδια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και τις πρώτες σκέψεις του Βασίλη Κικίλια για τον Κορονοϊό.

  • δες το video πατώντας 

Τον ήπιαμε…: Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σχολιάζει με μοναδικό τρόπο την στάση της Εκκλησίας, των παπάδων και των παπατζήδων για τον Κορονοϊό. Τελικά κολλάει ο Κορονοϊός με την μετάληψη; Είναι ο Βελόπουλος πράκτορας του Σόρος; ο Έλληνας τρέμει περισσότερο την ξεφτίλα; ή την ασθένεια;

  • δες το video πατώντας 

Κορονοϊός Τέλος!!!: Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος μας εξηγεί την σχέση που έχει το αόρατο χέρι της αγοράς με το αόρατο χέρι του Θεού και μας φανερώνει σε πρώτη παγκόσμια την καλύτερη προστασία από τον Κορονοϊό.

  • δες το video πατώντας

Διάγγελμα με Μάσκα!: Τα νούμερα με τους κορονοϊούς, οι ψηφοφόροι του Άδωνι που αδειάζουν τα ράφια με τα αντισηπτικά, ο σοβαρός αστός Μητσοτάκης και το ανέκδοτο της κατά μόνας προσευχής…

  • δες το video πατώντας ΕΔΩ

Σύντομα νέα video στο.

Google+ Linkedin