Φασούλας: “Ο Γκάλης συμβολίζει την οικουμενικότητα του μπάσκετ”

Φασούλας: “Ο Γκάλης συμβολίζει την οικουμενικότητα του μπάσκετ”

Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε στην ΕΡΤ για την απόφασή του να χρίσει ως επίτιμο πρόεδρο της ΕΟΚ τον Νίκο Γκάλη, σε περίπτωση που εκλεγεί ο ίδιος.

Ο Παναγιώτης Φασούλας ήταν καλεσμένος στην ΕΡΤ, όπου μίλησε για την απόφασή του να χρίσει ως επίτιμο πρόεδρο της ΕΟΚ τον Νίκο Γκάλη, σε περίπτωση βέβαια που εκλεγεί ο ίδιος στη θέση του προέδρου.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας εξήγησε το πλάνο που έχει, αναφορικά με την αξιοποίηση του “γκάνγκστερ” στην επόμενη μέρα.
Συγκεκριμένα ανέφερε: “Ο Νίκος Γκάλης συμβολίζει την οικουμενικότητα του χώρου. Είναι το σύμβολο του μπάσκετ, της ανάτασης. Έχει στιγματίσει μια ολόκληρη εποχή, μαζί και με τα υπόλοιπα παιδιά που ήμασταν στην Εθνική το 1987. Αυτός όμως η αιχμή του δόρατος. Είναι ένας άνθρωπος που έπρεπε να είναι στον χώρο. Με τον Νίκο συζητήσαμε για όλα όσα συμβαίνουν. Ο Νίκος δεν είναι υποψήφιος μαζί μας στις εκλογές, απλά έρχεται να σφραγίσει την αλλαγή και τη μετάβαση στην επόμενη μέρα.
Μόνο η ΕΟΚ δεν έχει κάνει εκλογές εδώ κι ενάμιση χρόνο. Υπάρχουν γκρίνιες παντού, υπόγειες διαδρομές και σκοτεινές συζητήσεις. “Εγώ θα σε ρίξω, εγώ θα σε ανεβάσω κατηγορία, θα σου κάνω το τάδε ρουσφέτι”. Εμείς θέλουμε να τα σταματήσουμε όλα αυτά και να το βάλουμε στο μυαλό όλων”.

Google+ Linkedin