Τσίπρας: «Δεν είναι μονόδρομος η Ελλάδα της ύφεσης και της λιτότητας»

Τσίπρας: «Δεν είναι μονόδρομος η Ελλάδα της ύφεσης και της λιτότητας»

Τις βασικές πτυχές του επικαιροποιημένου προγράμματος με τίτλο «Μένουμε Όρθιοι» παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στο Ζάππειο.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων υγειονομικής προστασίας, την οποία παρακολούθησαν εκτός από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων. Τα επιμέρους στοιχεία παρουσίασαν οι αρμόδιοι τομεάρχες, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Οικονομίας, Νίκος Παππάς, Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το «Μένουμε Όρθιοι» αποτελεί ένα ρεαλιστικό, κοστολογημένο, άμεσα υλοποιήσιμο και απολύτως αναγκαίο σχέδιο, στη βάση των υπαρκτών δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας. Ένα σχέδιο που πρέπει να υλοποιηθεί σήμερα για να διασφαλίσουμε το αύριο.

Δείτε το video :

Παρουσίαση του επικαιροποιημένου προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι»

Μπορούμε να αλλάξουμε τη μέχρι σήμερα προδιαγεγραμμένη πορεία της κοινωνίας και της οικονομίας. Να αποτρέψουμε τη βαθιά ύφεση και την ανεργία. Να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Το πρόγραμμά μας αποτελεί ένα ρεαλιστικό, κοστολογημένο, άμεσα υλοποιήσιμο και απολύτως αναγκαίο σχέδιο, στη βάση των υπαρκτών δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας. Ένα σχέδιο που πρέπει να υλοποιηθεί σήμερα για να διασφαλίσουμε το αύριο. #ΜενουμεΟρθιοι

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Google+ Linkedin