Τι ειχε στο μυαλό της η υπουργός Υγείας του Βελγίου οταν μιλουσε για «μη απαραίτητες σεξουαλικές δραστηριότητες» ;

Τι ειχε στο μυαλό της η υπουργός Υγείας του Βελγίου οταν μιλουσε για «μη απαραίτητες σεξουαλικές δραστηριότητες» ;

Κυκλοφορεί ως πραγματική είδηση  σε διάφορα ελληνικά μέσα μια σατιρική δημοσίευση που  αρχικά εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα World News Daily Report και σύμφωνα με την οποία η Υπουργός Υγείας του Βελγίου συστήνει την αποφυγή ερωτικών οργίων άνω των τριών ατόμων ως μέτρο πρόληψης για την αποφυγή μετάδοσης του νέου κορωνοϊού !

Στα υπό εξέταση άρθρα διαβάζουμε τα εξής:

«Παρακαλούνται οι κ.κ. και κυρίες πολίτες του Βελγίου να απέχουν από μη απαραίτητες σεξουαλικές δραστηριότητες άνω των 3 ατόμων», δήλωσε η υπουργός Υγείας του Βελγίου Maggie de Block . Στην αγγλική μετάφραση το μη απαραίτητες σεξουαλικές δραστηριότητες είναι «non essential secual axctivites». 

Βεβαιως, προφανώς προκύπτει το ερώτημα : τι ακριβώς έχει στο μυαλό της η υπουργός Υγείας του Βελγίου και τι συνηθίζουν οι πολίτες της χώρας, Φλαμανδοί ή Βαλλόνοι, διότι αυτό το «απαραίτητες σεξουαλικές δραστηριότητες άνω των τριών ατόμων» χρειάζεται κάποια επεξήγηση…

Η υπουργός διευκρίνισε, ωστόσο, ότι συγκεκριμένα απαγορεύεται η ανταλλαγή συντρόφων, το «τρίο» και τα όργια, μέχρι να παύσει η πανδημία. Δεν απαγορεύεται το σεξ μεταξύ δύο ατόμων αλλά και ο… αυνανισμός.

Οι εν λόγω ανακοινώσεις έγιναν στη Βουλή.

Η υπουργός ρωτήθηκε μάλιστα από τους δημοσιογράφους σχετικά με το τι επιτρέπεται ακριβώς και τι όχι και υπογράμμισε ότι τα μέτρα αφορούν μόνο τις σεξουαλικές επαφές από άνθρωπο σε άνθρωπο και όχι από άνθρωπο σε ζώο.

Google+ Linkedin