Σφράγισε την πρόκριση ο Θρύλος

Σφράγισε την πρόκριση ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 2-2 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη ρεβάνς των Play-offs του UEFA Europa League και πανηγύρισε την πρόκριση.

Χωρίς να ενθουσιάσει με την εικόνα του, ο Θρύλος έμεινε στο 2-2 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και θα είναι στην κλήρωση της Παρασκευής. Ο Ελ Αραμπί στο 33’ με καταπληκτική κεφαλιά και ο Ονιεκουρού με υπέροχο πλασέ στο 54’ σκόραραν για τον Ολυμπιακό. Ισοφάρισε δις η Σλόβαν με Χεντί (41’) και Γκριν (64’) που έπαιζε από το 26’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντε Μάρκο.

Ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε, αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι έπαιζε σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, οι Σλοβάκοι από κάποιο σημείο και μετά άρχισαν να σημαδεύουν τα… πόδια των Πειραιωτών από τον εκνευρισμό τους, ενώ υποσυνείδητα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μετά το 0-1, οι παίκτες χαλάρωσαν έως έναν βαθμό.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος έπαιξε από τα πρώτα λεπτά ρόλο, καθώς οι παίκτες και των δύο ομάδων προσπαθούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και παράλληλα να κρατηθούν όρθιοι. Τα πολλά λάθη έπαιξαν ρόλο στη μη δημιουργία αξιόλογων φάσεων, εκτός από αυτή του 15’ όταν ο Μεντί έφυγε στην αντεπίθεση, στέλνοντας τη «στρογγυλή θεά» στην εξωτερική μεριά του δοκαριού.

Στο 26’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Ντε Μάρκο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Μαντί Καμαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ : Τσόβαν – Πάουσεκ (84’ Κρίτζαν), Κάσια, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο – Κανκάβα – Τσάβριτς (67’ Ντε Καμπς), Βάις (79’ Στρέλετς), Ζμρχάλ, Γκριν (84’ Χρντσαρ) – Εντί (79’ Ντράζιτς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Βατσλίκ – Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμτσιουκ – Εμβιλά (72’ Κούντε), Μαντί Καμαρά (36’ Μπουχαλάκης) – Βαλμπουενά (60’ Ρόνι Λόπες), Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου (72’ Βρουσάι) – Ελ Αραμπί (72’ Χασάν)

Τα highlights του αγώνα:

Google+ Linkedin