Συνελήφθη σπείρα μεταναστών που έκλεβε συστηματικά τη νοημοσύνη του Αλέκου Αλεξανδρή

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Σαββατοκύριακο το ρατσιστικό παραλήρημα που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο Αλέκος Αλεξανδρής.

Ο Αλέκος ο Αλεξανδρής με τον «Βας Βας Βας ο Παρασκευάς»

Το στάτους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή περιελάμβανε βαρείς χαρακτηρισμούς για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που έρχονται στη χώρα μας, τους οποίους και αποκαλούσε «εισβολείς». Φαίνεται ωστόσο πως το ξέσπασμα του παλιού επιθετικού του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ δικαιολογείται εν μέρει, αφού τα τελευταία χρόνια είχε πέσει θύμα κλοπής από σπείρα μεταναστών.

Οι κλέφτες, συνήθιζαν να εισβάλουν τα βράδια στην οικία του Αλέκου Αλεξανδρή και δίχως να γίνουν αντιληπτοί, του αφαιρούσαν λίγη από τη νοημοσύνη του, με αποτέλεσμα αυτή να έχει φτάσει πλέον κοντά στο 70, δείκτης ικανός ώστε ένας άνθρωπος να υιοθετήσει απόψεις όπως αυτές που αναπαρήγαγε ο πρώην αθλητής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι βαθμοί νοημοσύνης που αφαιρούσε η σπείρα, πωλούνταν στη συνέχεια σε αγοραστές από το εξωτερικό, με τις αρχές να είναι στα ίχνη του εγκεφάλου. Πλέον, ο Αλέκος Αλεξανδρής βρίσκεται εκτός κινδύνου, αν και οι γιατροί τονίζουν πως η ζημιά στον εγκέφαλό του είναι πλέον ανεπανόρθωτη.

ΠΗΓΗ

Google+ Linkedin