Συγκέντρωση ΚΚΕ στην Κόρινθο για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Συγκέντρωση ΚΚΕ στην Κόρινθο για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Φέτος συμπληρώνονται 45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου… Από τις μέρες που ο “γίγαντας” λαός βγήκε στο προσκήνιο και σήκωσε το αγωνιστικό του ανάστημα στη χούντα των συνταγματαρχών, στα ντόπια και τα ξένα στηρίγματά της, στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Οι φωνές που ενώθηκαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου ζητώντας “Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία” αντηχούν στους σημερινούς αγώνες για πραγματικά, σύγχρονα δικαιώματα για τη νεολαία και τον λαό.

Ιδιαίτερα, τα συνθήματα “Έξω οι ΗΠΑ”, Έξω το ΝΑΤΟ” στις πύλες του Πολυτεχνείου είναι επίκαιρα περισσότερο από ποτέ. Σήμερα που τα σύννεφα του ιμπεριαλιστικού πολέμου πυκνώνουν πάνω από το Αιγαίο, τα Βαλκάνια και την Ανατ. Μεσόγειο είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να δυναμώσουμε τον αγώνα με αιτήματα “Έξω οι βάσεις και το ΝΑΤΟ”“Καμία εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ”. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για άλλη μια χρονιά θα “τιμήσει” στα λόγια την εξέγερση για να θάψει το αντιιμπεριαλιστικό – ανατρεπτικό της περιεχόμενο. Είναι η κυβέρνηση που έχει γεμίσει την Ελλάδα με βάσεις του ΝΑΤΟ, με ορμητήρια εγκλημάτων σε βάρος των λαών που μετατρέπουν τη χώρα μας σε “μαγνήτη” στρατιωτικών συγκρούσεων και πολέμων.

Κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος! Ο λαός, όταν παλεύει, μπορεί να τα καταφέρει όλα! Το ΚΚΕ βρίσκεται και θα βρεθεί μπροστά σε κάθε τέτοιον αγώνα.

Έλα μαζί μας! Στον αγώνα με το ΚΚΕ, που φέτος στις 17 Νοέμβρη συμπληρώνει τα 100 χρόνια ζωής, αδιάκοπης προσφοράς, αγώνων και θυσιών για το δίκιο του λαού, για τη νέα, τη σοσιαλιστική κοινωνία. Την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας και της ζωής με σύγχρονα δικαιώματα!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, 6:30μμ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Google+ Linkedin