Στη φυλακή οδηγούνται οι εγκληματίες ναζί – Περιοριστικοί όροι και εγγύηση είκοσι χιλιάδων ευρώ στον Μπούκουρα

Στη φυλακή οδηγούνται οι εγκληματίες ναζί – Περιοριστικοί όροι και εγγύηση είκοσι χιλιάδων ευρώ στον Μπούκουρα

Στη φυλακή οδηγούνται οι εγκληματίες ναζί, εκτός από πέντε πρώην βουλευτές και 7 καταδικασμένους για για τους οποίους δόθηκε αναστολή ποινής.

Συνεπώς, η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής οδηγείται στη φυλακή καθώς δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις της: Νίκος Μιχαλολιάκος 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες, Ιωάννης Λαγός 13 έτη κάθειρξη και 8 μήνες, Ηλίας Κασιδιάρης 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες, Γιώργος Γερμενής 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες, Χρήστος Παππάς 13 έτη κάθειρξη και 3 μήνες, Ηλίας Παναγιώταρος 13 έτη κάθειρξη, Αρτέμης Ματθαιόπουλος 10 έτη κάθειρξη.

Αναστολή έλαβαν οι πρώην βουλευτές Μιχαήλ Αρβανίτης, Ελένη Ζαρούλια, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας και Δημήτρης Κουκούτσης, στους οποίους επεβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής εγγύησης ύψους 20.000 ευρώ και της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής τους.

Από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους αναστολή δόθηκε στους Γ. Σκάλκο, Κ. Αντωνακόπουλο, Αρ. Δασκαλάκη, Γ. Δήμου, Θ. Μαρία, Ιω. Καστρινό και Κ. Παπαδόπουλο. Οι Δήμου και Σκάλκος έχουν καταδικαστεί για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και τους έχει δοθεί ελαφρυντικό. Ο Θ. Μαρίας έχει καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας των Αιγύπτιων αλιεργατών και του έχει αναγνωριστεί ελαφρυντικό.  Ορισμένοι έχουν πλέον τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε ΑΤ της περιοχής τους.

Συνολικά στη φυλακή οδηγούνται 38 καταδικασθέντες, ενώ σε 12 δόθηκε αναστολή.

Google+ Linkedin