«Πιες 3 Γουλιές» με τον Γιώργο Μαργαρίτη , σε μουσική και στίχους Παναγιώτη Καλαντζόπουλου

«Πιες 3 Γουλιές» με τον Γιώργο Μαργαρίτη , σε μουσική και στίχους Παναγιώτη Καλαντζόπουλου

Πάνε 20 χρόνια από τότε που ο Γιώργος Μαργαρίτης εξέπληξε το πανελλήνιο με την ερμηνεία του στους «Δρόμους του πουθενά», σε έναν κόντρα -τραγουδιστικά- ρόλο που άφησε εποχή. Αυτή τη φορά συναντιέται μουσικά με τον συνθέτη Παναγιώτη Καλαντζόπουλο στο εξαιρετικό νέο τραγούδι του «Πιες 3 γουλιές» και το αποτέλεσμα είναι -αν μη τι άλλο- ανατρεπτικό.

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος για πρώτη φορά συναντά τον Γιώργο Μαργαρίτη με ένα καινούργιο τραγούδι. Μια συνάντηση που έγινε όσο απρόσμενα και άλλο τόσο φυσικά.

Σαν το κρασί που με τα χρόνια μεστώνει, ο Γιώργος Μαργαρίτης “…ο τελευταίος μερακλής τραγουδιστής” ζωντανεύει τους στίχους, φωτίζει τη μουσική και βγάζει με την ερμηνεία του μια αλήθεια σπάνια κι ατόφια.

Ο συνθέτης με τη γνώση του συλλέκτη του sommelier, αγκαλιάζει τη φωνή του ερμηνευτή με μία μελωδία ερωτική, εσωτερική, με στίχους ανεπιτήδευτους, αληθινούς. Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος μας βάζει να ακούσουμε τον κατ’ εξοχήν λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη, για πρώτη φορά με τις ηλεκτρικές του κιθάρες και την  τρομπέτα του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου, που με το φίνο παίξιμο του συνεισφέρει στην εμφιάλωση ενός τραγουδιού, για έναν έρωτα που δεν λέει να τελειώσει!

Το “Πιες 3 Γουλιές” ηχογραφήθηκε στο studio της Cantini  στην Παλλήνη.

Καλή σας ακρόαση!

 

Google+ Linkedin