πηδήξατεεε;

Μετά το αμίμητο “θα πηδηχτώ απ το παράθυρο” του Γιώργου Λεβέντη στο x factor χθες είχαμε άλλο ένα επικό σαρδάμ,αυτή τη φορά… δια στόματος πρωθυπουργού ![embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Jh-_wtmcGM0[/embedyt]

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια του μηνύματός του είπε ότι «πηδήξαμε…πηδήξατε…». Το πιάσαμε το υπονοούμενο για την επόμενη μέρα. Το ότι κάποιοι υποστηρίζουν ότι έκλινε το ρήμα «επιδεικνύω» στον αόριστο δεν μπορεί να μας κάνει να εφησυχάζουμε.

*** Ο πρωθυπουργός είπε επίσης ότι «η μάσκα θα αποκρύπτει κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου μας, αλλά αναδεικνύει το πρόσωπο της ευθύνης μας». Μάλλον διέγνωσε ότι ο βασικός μας νταλκάς ήταν ότι με την μάσκα δεν θα μπορούν οι άλλοι να θαυμάζουν την ομορφάδα μας.

*** Ανάμεσα στα μέτρα περιλαμβάνεται και η σύσταση να μη βρισκόμαστε σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6 το πρωί. Αυτό πλέον δεν είναι Πολιτική Προστασία. Ο Ορέστης Μακρής στο «Η θεία μου από το Σικάγο» είναι.[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=fDeuelfbPIA[/embedyt]

*** Αυτό το «αυστηρή σύσταση» που αναφέρεται σε πολλά από τα μέτρα τι σημαίνει; Ότι δεν θα έχει πρόστιμο, αλλά αν σε τσιμπήσει το «όργανο» να ξεφεύγεις θα σου δείχνει φωτογραφία του Χαρδαλιά με ψαρωτικό βλέμμα;

*** Υπάρχουν και σοβαρά μαθηματικά προβλήματα με τα νέα μέτρα. Φαντάσου πόση ώρα χρειάζεται για να υπολογίσουμε πόσο είναι το 40% των 5 ατόμων που επιτρέπεται να μπουν σε ένα ανσανσέρ.

*** Τεράστιο το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την επιβίωση των καλλιτεχνών. Τόσο που κυκλοφορούν φήμες ότι στο επόμενο διάγγελμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τραγουδήσει «φέρτε μου ένα μαντολίνο για να δείτε πώς πονώ», σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού.

*** Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μας ενημερώνει ότι ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού μέσω των χαρτονομισμάτων είναι πολύ μικρός. «Έτσι κι αλλιώς τους επόμενους μήνες ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα πληρώνονται», ανέφεραν πηγές της Τράπεζας.

Google+ Linkedin