Πελετίδης: Η παραχώρηση του Στρατιωτικού Νοσοκομείου σε ιδιώτες αποτελεί αιτία «πολέμου» για τον λαό της Πάτρας

Πελετίδης: Η παραχώρηση του  Στρατιωτικού Νοσοκομείου σε ιδιώτες αποτελεί αιτία «πολέμου» για τον λαό της Πάτρας

Η διοίκηση του Δήμου Πατρέων προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι η μεθόδευση ιδιωτικοποίησης του 409 πρώην Στρατιωτικού Νοσοκομείου θα βρει απέναντί της τη Δημοτική Αρχή και τους μαζικούς λαϊκούς φορείς πόλης.

Σε ανάρτηση του Δήμου Πατρέων στο facebook αναφέρεται:

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ, Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ”409” ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Παρά τις συνεχείς προσπάθειες του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, να επικοινωνήσει με τον Υφυπουργό Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, προκειμένου να οριστεί συνάντηση για το θέμα του «409» πρώην Στρατιωτικού Νοσοκομείου, το οποίο η κυβέρνηση θέλει να παραδώσει σε ιδιώτες, αυτό μέχρι σήμερα έχει καταστεί αδύνατον.
Είναι φανερό ότι ο Υφυπουργός κρύβεται, γιατί έχει δρομολογήσει τον διαγωνισμό για τις 22 Φεβρουαρίου. Με τη στάση της αυτή, η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς, αποδεικνύουν ότι περιφρονούν τον Πατραϊκό λαό.
Η Δημοτική Αρχή έχει ενημερώσει με επιστολές, τον Πρωθυπουργό και τον Υφυπουργό Άμυνας, ότι η πόλη και οι φορείς της ζητούν να ακυρωθεί η δημοπρασία και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αξιοποίησης του κτιρίου για τις υγειονομικές ανάγκες της περιοχής.
Η παραχώρηση του νοσοκομείου σε ιδιώτες αποτελεί εχθρική για τον λαό της Πάτρας ενέργεια και αιτία «πολέμου».
Προειδοποιούμε την κυβέρνηση, ότι οι όποιες ενέργειές τους, αν θέλουν να έρθουν σε σύγκρουση με τις επιλογές του πατραϊκού λαού, θα φροντίσουμε να μείνουν στα χαρτιά. Θα βρουν απέναντί τους τη Δημοτική Αρχή, καθώς και τους μαζικούς λαϊκούς φορείς.
Google+ Linkedin