Ο Σωτήρης Μουρίκης στο «τιμόνι» της Αναπτυξιακής Πελοπόννησος Α.Ε.

Ο Σωτήρης Μουρίκης στο «τιμόνι» της  Αναπτυξιακής Πελοπόννησος Α.Ε.

Συνεδρίασε στην Τρίπολη σήμερα Τετάρτη 6 Νοέμβρη το Δ.Σ. της Πελοπόννησος Α.Ε.

Πρόεδρος εξελέγη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και διευθύνων σύμβουλος ο επιτυχημένος Κιατιώτης επιχειρηματίας και έμπειρο στέλεχος του συνδικαλιστικού και αυτοδιοικητικού χώρου  Σωτήρης Μουρίκης.

Ο  Σωτήρης Μουρίκης έχει διατελέσει  πρόεδρος στην Ένωση Ιπταμένων Συνοδών και Φροντιστών (ΕΙΣΦ) και Αντιδήμαρχος στο Δήμο Σικυωνίων  από το 2006 έως και το 2010,ενώ σήμερα συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας ως επικεφαλής της  παράταξης «Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου».

Το γεγονός ότι ο κ. Νίκας εμπιστεύτηκε τον Σωτήρη Μουρίκη για την θέση του διευθύνοντα συμβούλου ασφαλώς περιποιεί τιμή  για τον  Κιατιώτη επιχειρηματία,που καλείται να αναλάβει το τιμόνι της Πελοπόννησος Α.Ε. σε μια περίοδο μεγάλων προκλήσεων για την αναπτυξιακή τροχιά της Περιφέρειας Πελοποννήσου και να το στρίψει προς την κατεύθυνση «υψηλών πτήσεων» που έχει προαναγγείλει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Στην επόμενη συνεδρίαση της Πελοπόννησος Α.Ε. , η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη, το σώμα θα ασχοληθεί με οικονομικά θέματα και συγκεκριμένα με τις υποχρεώσεις της επιχείρησης, αυτές κυρίως που προκύπτουν μέσω προγραμματικών συμβάσεων.Επίσης, θα συζητηθούν και θέματα που αφορούν το προσωπικό της Πελοπόννησος Α.Ε.

Google+ Linkedin