“Ξεμπλόκαρε” και προχωρά το έργο βελτίωσης επαρχιακών δρόμων στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

“Ξεμπλόκαρε” και προχωρά το έργο βελτίωσης επαρχιακών δρόμων στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Εργολαβική σύμβαση αντικειμένου 1.100.000 ευρώ υπέγραψε την Παρασκευή , 3 Ιουλίου 2020 , ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Η εν λόγω σύμβαση αφορά το έργο «Βελτίωση – συντήρηση επαρχιακών οδών Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα – Καρυά και Ξυλόκαστρο – Ζεμενο», στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης , με προθεσμία ολοκλήρωσης 12 μήνες από την ανάρτηση της σύμβασης στο ΚΗΜΔΗΣ (Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων).

Εμφανώς ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη,ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος σε ανάρτησή του στα social media τονίζει : “Η αρμονική συνεργασία και η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ του Δήμου μας και της Περιφέρειας, αποδίδει σε μικρό χρονικό διάστημα ορατά αποτελέσματα( αρδευτικό δίκτυο Μάννας, αποκατάσταση δρόμου προς Καρυά, ποδοσφαιρικό γήπεδο Ροζενών κ.α).

Επόμενος μεγάλος στόχος αποτελεί για όλους μας η βελτίωση της οδικής σύνδεσης των Τρικάλων και της Καρυάς με την ορεινή Ευρωστίνη δημιουργώντας μια ενιαία εντυπωσιακή ορεινή διαδρομή σε όλο το εύρος του Δήμου μας”.

Να θυμίσουμε ότι η δημοπράτηση του έργου ,συνολικού προϋπολογισμού σχεδόν 2,2 εκατομμυρίων ευρώ,είχε υπογραφεί στις 12 Μαρτίου 2019 από τον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη,αλλά η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών είχε ακυρώσει την υπ’ αριθμ. 1636/2-5-2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής , με την οποία εγκρίθηκε το από 4-4-2019 πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού για την ανάθεση του εν λόγω έργου.

Google+ Linkedin