Ντίνα Νικολάκου: Ξυπνήστε… επιτέλους κ.Νίκα, πράξτε τα αυτονόητα!!!

Ντίνα Νικολάκου: Ξυπνήστε… επιτέλους κ.Νίκα, πράξτε τα αυτονόητα!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
6.8.2021

Την ίδια χρονική στιγμή που ο κ.Νίκας αναλαμβάνει τις δαπάνες για πλουσιοπάροχα γεύματα υψηλόμισθων Κυβερνητικών στελεχών, δεσμεύοντας πόρους της Περιφέρειας, θέλοντας να αποδείξει την καλή «φιλοξενία του», δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία για τους άντρες και τις γυναίκες της πυροσβεστικής, των σωμάτων ασφαλείας και κυρίως των μελών των εθελοντικών οργανώσεων που παλεύουν στην πρώτη γραμμή σε συνθήκες ακραίου καύσωνα, σε 24ώρες βάρδιες, απέναντι στην πύρινη λαίλαπα, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.
Πληροφορούμαστε πως στα μέτωπα των πυρκαγιών υπάρχει ανάγκη ακόμη και για ένα μπουκάλι νερό (ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι ευαισθητοποιημένοι ιδιώτες που καλύπτουν τέτοιες ανάγκες).
Καλώ τον κ.Νίκα να συνεργαστεί με τις Δημοτικές Αρχές και με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου έστω και τώρα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου να αναλάβει πρωτοβουλία για την κάλυψη των αναγκαίων ειδών πρώτης ανάγκης.
Καλώ τον κ.Νίκα να διαθέσει άμεσα υπηρεσιακά αυτοκίνητα προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες για μεταφορά πολιτών ή εθελοντών πυροσβεστών (αλλαγή βάρδιας) σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.
Με δεδομένο ότι πλέον εκκενώνονται πόλεις της Πελοποννήσου με μεγάλο πληθυσμό πολιτών και τουριστών, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Γύθειο, καλώ τον κ.Νίκα να μεριμνήσει για την εύρεση των κατάλληλων χώρων της μεταφοράς και της διαμονής τους αν αυτό απαιτηθεί.
Σταθείτε επιτέλους κ.Περιφερειάρχα στο ύψος των δύσκολων στιγμών που βιώνει η Πελοπόννησος.
Ξυπνήστε… επιτέλους κ.Νίκα, πράξτε τα αυτονόητα!!!

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Πελ/σου
Ντίνα Νικολάκου

Google+ Linkedin