Νίκος Γόντικας: «Μίλησε η Χωροφύλαξ και ξέρασε ασφαλίτικα»

Νίκος Γόντικας: «Μίλησε η Χωροφύλαξ και ξέρασε ασφαλίτικα»

Δήλωση Νίκου Γόντικα, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου:

«Μίλησε η Χωροφύλαξ και ξέρασε ασφαλίτικα».

Η Περιφερειακή Σύμβουλος της Νέας Πελοποννήσου του κ. Τατούλη, κ. Μπούζα, έβγαλε στην επιφάνεια  παλιές  δοκιμασμένες αστυνομικές  πρακτικές, μιας και από ότι φαίνεται, ως συνταξιούχος αστυνομικός,  έχει σπουδάσει καλά το αντικείμενο.

Σε επερώτηση προς την Περιφερειακή Αρχή χρησιμοποιεί ασφαλίτικες από την εποχή του Μανιαδάκη μεθόδους για να πλήξει το ΚΚΕ. Ρωτά την Περιφερειακή Αρχή Νίκα αν «προτίθεται να συνεργαστεί και επίσημα… με τη Λαική Συσπείρωση που εκφράζει το ΚΚΕ… μιας και ατύπως συνεργάζονται».  Ξεχνά ότι ανήκει με τον κ. Νίκα στο ίδιο κόμμα τη ΝΔ, που σκοτώνονται για τη νομή της εξουσίας. Εκτός και αν μεταπήδησε στον ακροδεξιό χώρο και χρησιμοποιεί χρυσαυγίτικα επιχειρήματα. 

Αλήθεια, κ. Μπούζα που την είδατε τη συνεργασία του ΚΚΕ με τον κ. Νίκα;  Μήπως στην παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στην ΤΕΡΝΑ,  που παρά τις επιμέρους   διαφωνίες όταν κάποιοι βρίσκονται στην αντιπολίτευση  όλοι μαζί  ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ  στηρίζουν  και  εσείς δώσατε τη σκυτάλη στον κ. Νίκα για να την ολοκληρώσει;  Μήπως  στα ζητήματα θεσμικής λειτουργίας όπως πχ στην ύπαρξη και λειτουργία  των αναπτυξιακών  που διαφωνείτε αν θα  είναι «Πελοπόννησος ΑΕ» ή «Μοριάς ΑΕ» και σε τόσα άλλα;

Εμείς ούτε σε αντιΝίκα ούτε σε αντιΤατούλη μέτωπα συμμετέχουμε, ήμασταν επί Τατούλη, είμαστε και επί Νίκα και θα συνεχίσουμε να είμαστε  η εργατική λαϊκή αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. 

Google+ Linkedin