«Νέα Πελοπόννησος»: Ο κ.Μπουντρούκας είναι «πολιτικός νάνος» όταν μετράει το πολιτικό του μπόι απέναντι στους πασοκογενείς της παράταξης μας

«Νέα Πελοπόννησος»: Ο κ.Μπουντρούκας είναι «πολιτικός νάνος» όταν μετράει το πολιτικό του μπόι απέναντι στους πασοκογενείς της παράταξης μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέσα από την προσωπική του σελίδα (Fαceboοk) ο κ.Μπουντρούκας αποφάσισε να ασχοληθεί με τα μέλη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ  που δεν τον ακολούθησαν στην κατηφόρα που οδήγησε το συνδυασμό του στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 και συνέχισαν με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης τη συμμετοχή τους στον ανεξάρτητο Αυτοδιοικητικό συνδυασμό της «Νέας Πελοποννήσου». Χωρίς ίχνος ντροπής τολμά να αναφέρεται σε ιστορικά μέλη του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ που επί σειρά ετών έχουν δώσει μάχη πρώτης γραμμής στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Ο κ.Μπουντρούκας χωρίς να σεβαστεί τους συμμετέχοντες στο συνδυασμό του που τον τίμησαν με την παρουσία τους, με δεδομένο ότι η αποτυχία του ήταν σίγουρη λόγω του ανύπαρκτου πολιτικού προφίλ που διέθετε ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή μετά τις εκλογές είναι ο έμμισθος και «καλομαθημένος» σύμβουλος του κ.Νίκα.

Ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας κ.Νίκας επιλέγει  τον κ.Μπουντρούκα για όλες τις «δύσκολες» αποστολές. Η αποκάλυψη ήρθε όταν από το σύνολο των Περιφερειακών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης των μεγάλων παρατάξεων, επέλεξε τον «μικρό» Μπουντρούκα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου «Μοριάς Α.Ε. – ΑΟΤΑ».

Η απόλυτη εμπιστοσύνη του κ.Νίκα στον Μπουντρούκα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για την ποιότητα του χαρακτήρα του ως Αυτοδιοικητικού παράγοντα. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που τον χαρακτηρίζουν ως «πουλημένο» το σύνολο σχεδόν των ψηφοφόρων του αλλά και των υποψηφίων του συνδυασμού του. Για όσους τον γνωρίζουν η προδοσία και το «πούλημα» ήταν προβλέψιμο. Είναι φανερό πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η έμμισθη θέση του.

Είναι επίσης ξεκάθαρος ο λόγος που ο κ.Μπουντρούκας ενοχλείται από τα στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου» που ενεργοποιούνται στη νέα προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για μια νέα εποχή της Κεντροαριστερής παράταξης.

 Είναι βέβαιο πως όταν μετράει το πολιτικό του μπόι απέναντι τους, αποκαλύπτεται ότι πολιτικά είναι νάνος! 

Google+ Linkedin