Μπούκουρας : Κλάψα, ποινή και…πεϊνιρλί !

Μπούκουρας : Κλάψα, ποινή και…πεϊνιρλί !

«Σόου» στη δίκη της Χρυσής Αυγής για αναστολές λόγω… πίτσας και πεϊνιρλί !

Σε νέους απίστευτους ισχυρισμούς κατέφυγαν σήμερα οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής για να αποφύγουν τον εγκλεισμό τους στις φυλακές. Ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στο δικαστήριο, ενώ ο συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου, υποστήριξε πως κρίνεται επειδή σήκωνε …το δεξί του χέρι. Τα επιχειρήματα περιελάμβαναν από πίτσες και πεϊνιρλί μέχρι μπούλινγκ στο σχολείο.

Μπούκουρας: Πεϊνιρλί και τυρόπιτες ξέρω μόνο να φτιάχνω

Αναστολή της ποινής του πρώην βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα, που καταδικάσθηκε σε 5,5 χρόνια κάθειρξης, ζήτησε η συνήγορός του.

Όπως είπε: «Η μόνη δουλειά που ξέρει να κάνει ο Στάθης Μπούκουρας είναι να φτιάχνει πεϊνιρλί και τυρόπιτες».
Πρόσθεσε ότι «ήρθαν 13 άνθρωποι από την τοπική κοινωνία να σας μιλήσουν για αυτόν. Μεταξύ των μαρτύρων και ο μητροπολίτης Αργολίδας» πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, διεκδικώντας ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή του.

«Κλάψα, ποινή, Χρυση Αυγή» ήταν το καυστικό σχόλιο του συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής Κώστα Παπαδάκη. «Η συντριπτική πλειοψηφία των καταδικασμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής επιδίδεται τις τελευταίες ημέρες σε μια οργανωμένη κλάψα. Άνθρωποι που πριν λίγα χρόνια αισθάνονταν ότι θα κάνουν τη γη να τρέμει, τρέμουν οι ίδιοι σαν το ψάρι μπροστά στη δικαστική ετυμηγορία» επεσήμανε.

Η συνεδρίαση διακόπηκε και θα συνεχιστεί στις 11:00 τη Δευτέρα με την πρόταση της εισαγγελέως επί των αναστολών.

Google+ Linkedin