Μητροπολίτης Κορίνθου: Γιατί να ανασκευάσω; Αφού μίλησα με σεβασμό και αγάπη για τον κύριο Τσίπρα

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου μετά το απαράδεκτο κήρυγμα μίσους (ΕΔΩ) και την ευχή του για τον πρωθυπουργό «Αν του έδινα ως ευχή “να σε αξιώσει ο Θεός να παραστείς και στα συμβόλαια των παιδιών σου” τι θα μου έλεγε;» επανήλθε σήμερα με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha.

Ο κ.κ. Διονύσιος αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη ή να ανασκευάσει λέγοντας: «Δεν έχω να ανασκευάσω τίποτα. Δεν στοχοποίησα τα παιδιά του πρωθυπουργού. Αν το εξέλαβαν έτσι δυσκολεύομαι να ζητήσω συγγνώμη. Ως ηγέτης οφείλει να πηγαίνει μπροστά αλλά οφείλει και να ακούει αυτούς στους οποίους ηγείται».

Στο ερώτημα αν θεωρεί ότι το παράδειγμά του ήταν επιτυχημένο απάντησε: «Δεν ξέρω αν ήταν επιτυχημένο το παράδειγμα. Χρησιμοποίησα το παράδειγμα για να τον σοκάρω. Του είπα “Για βάλε το πρόβλημα στο σπίτι σου” με σεβασμό και αγάπη» και συμπλήρωσε:

«Προβάλουν αυτό το θέμα για να μην προβάλουν άλλα θέματα που θέλουν να τα περάσουν μυστικώς όπως οι συντάξεις. Είναι ψέμα ότι η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας έκανε δηλώσεις για το θέμα των θρησκευτικών τώρα που έχουμε Χριστούγεννα;».

Google+ Linkedin