Με πορεία διαμαρτυρίας στην Κόρινθο ξεκινά ο Αγροτικός Σύλλογος Κιάτου !

Την πορεία διαμαρτυρίας στην πρωτεύουσα του νομού πρόκριναν τελικά ,σύμφωνα με την ανακοίνωση (δείτε ΕΔΩ),  οι “κινούντες τα νήματα” του Αγροτικού Συλλόγου Κιάτου, ως πρώτο βήμα στις μορφές πάλης που ενδεχομένως θα επιλέξουν για τη συνέχεια… 

Η απόφαση ελήφθη στην χθεσινοβραδινή συγκέντρωση,που οργάνωσε στο Κιάτο ο Αγροτικός Σύλλογος Σικυωνίων,ο όποιος καλεί τα μέλη του την Δευτέρα 30 Γενάρη,στις 9 το πρωί ,να βρίσκονται στη θέση Αρκούδα (κρεοπωλείο Ζάρκου) ,από όπου και θα ξεκινήσει όλη η κινητοποίηση με κατεύθυνση την Κόρινθο και ενδιάμεσο σταθμό το Mare West Mall (πρώην Σωληνουργεία Κορίνθου),προκείμενου να σχηματισθεί ένα κοινό κομβόι αγροτών,ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να συναποτελέσουν τον εποχιακό “Αγροτικό Σύλλογο Κορινθίας” !

Προφανής στόχος – σύμφωνα και με την περσινή συνταγή – είναι να προσεγγίσουν όσο το δυνατόν ευρύτερα κοινωνικά στρωματά και ταυτόχρονα να κερδίσουν το παιχνίδι των εντυπώσεων για το ποιός πραγματικά ηγεμονεύει τον αγροτικό κόσμο της Κορινθίας και δη του Κιάτου.

Βεβαίως,οι κακές οι γλώσσες λένε ότι οι ηγεμονεύουσες δυνάμεις,άλλα και αυτές που “κινούν τα νήματα” του Αγροτικού Συλλόγου Κιάτου δεν είναι καθόλου ανεξάρτητες,καθότι πέραν της εξυπηρέτησης προσωπικών και πολιτικών επιδιώξεων,συγκροτούν ατύπως στην παρούσα φάση και τη λεγόμενη ομάδα «Λούφα και…παραλλαγή Φιακά»,με συντονιστή εταίρο τον δήμαρχο Σικυωνίων!

Εξάλλου είναι κοινό μυστικό ότι ο δήμαρχος Σικυωνίων μόνιμα πλέον «αλληθωρίζει» προς την κατεύθυνση των αγροτοβιομηχανικών Α.Ε. μηδέ εξαιρουμένης βεβαίως και της ευκαιριακής εκλογικής αλίευσης για ίδιον όφελος !

Γιαυτό άλλωστε ο Σπύρος ήταν λαλίστατος και στη στοχευμένη “πολιτική σπέκουλα” του ΣΥΡΙΖΑ – ενώ για τους «ωφελούμενους» σκλάβους 8μηνης απασχόλησης,που δουλεύουν στους Δήμους σε συνθήκες «γαλέρας»  και μετά πέταμα και επιστροφή στην ανεργία ή για τις πολιτικές της ΕΕ που έχουν οδηγήσει σε τραγικό αδιέξοδο τους αγρότες… δυσκολεύεται να μιλήσει !

Google+ Linkedin