Η “επίσημη” δήλωση του Κώστα Παπαβασιλείου σηματοδοτεί και κάθοδό του στην κεντρική πολιτική σκηνή ;

Με την πολιτική ατάκα “οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας…”,  που ουσιαστικά ανήκει στον Βασίλη Λεβέντη ,ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κιάτου  Κώστας Παπαβασιλείου επέλεξε να σχολιάσει το πρόσφατο διάγγελμα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα,διανέμοντας στα τοπικα ΜΜΕ την παρακάτω “επίσημη” δήλωση,που ούτε λίγο ούτε πολύ, έμενα τουλάχιστον, μου θυμίζει πολιτική σαπουνόπερα  :
 “Θα περίμενε κανείς από έναν πρωθυπουργό νεαρό σε ηλικία να έχει διδαχθεί ότι η χαμηλού επιπέδου παροχολογία όταν βλέπει την πλήρη απαξίωσή του από το λαό θυμίζει τελευταίες μέρες της Πομπηίας…
Τούτο προσπάθησαν κατά καιρούς ακόμα και ηγέτες πολύ μεγαλύτερου διαμετρήματος από τον Κύριο Τσίπρα, αλλά δεν πέτυχαν τίποτα. Η σημερινή κυβέρνηση αφού άρπαξε την ψήφο των πολιτών με ψεύτικες υποσχέσεις, το μόνο που κατάφερε είναι να εξαθλιώσει πλήρως το λαό και να σβήσει την ελπίδα για το μέλλον… Η καλύτερη υπηρεσία που έχει να μας προσφέρει είναι να μας απαλλάξει το συντομότερο από την παρουσία της…   ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ!
 
Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου,
Πρόεδρος Ε.Α.Σ. ΚΙΑΤΟΥ”

Βεβαίως η “επίσημη” δήλωση  του Κώστα Παπαβασιλείου ανατροφοδότησε και την είδηση (;) ότι το τελευταίο  διάστημα και εν όψει της πιθανότητας πρόωρων εκλογών υπάρχει έντονη φημολογία για ενδεχόμενη κάθοδο του προέδρου της ΕΑΣ Κιάτου στην κεντρική πολιτική σκηνή. Μάλιστα ,σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ,κύκλοι του περιβάλλοντος του προέδρου αναφέρουν πως θα είναι εκείνος που θα ανακατέψει την «πολιτική τράπουλα» στο νομό Κορινθίας !
Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Κώστας έχει πάθος στην πολιτική ,όπως επίσης και επιμονή στην επίτευξη ενός …υψηλού στόχου. Τίποτα, λοιπόν, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δούμε τον Κώστα υποψήφιο της Ένωσης Κεντρώων και την “πολιτική ομάδα” του δημάρχου Σικυωνίων,προεξάρχοντος φυσικά του Σπύρου Σταματόπουλου,να στηρίζει…Βασίλη Λεβέντη !
Google+ Linkedin