Μήνυση κατά Μπέου καταθέτουν οι κάτοικοι των Σταγιατών

Μήνυση κατά  Μπέου καταθέτουν οι κάτοικοι των Σταγιατών

Μήνυση κατά του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου θα καταθέσουν την ερχόμενη Τρίτη οι κάτοικοι των Σταγιατών για τις συκοφαντίες, τις ύβρεις και τις απειλές που δέχτηκαν, ενώ θα ακολουθήσει αγωγή και θα ζητηθεί κατεπείγουσα ποινική δίωξη, όπως προαναγγέλλουν οι κάτοικοι σε ανάρτησή τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως τονίζεται στην ανάρτηση «εμείς οι κάτοικοι των Σταγιατών, που αγωνιζόμαστε για το δικαίωμά μας στο νερό της Πηγής της Κρύας Βρύσης, από την οποία υδρεύεται το χωριό μας εδώ και 350 χρόνια, ακούσαμε τελευταία πολλές φορές τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο να μας υβρίζει χυδαία, να μας συκοφαντεί, να μας απειλεί, να μας στοχοποιεί και να μας «προειδοποιεί» για πράξεις βίας που σκοπεύει να ασκήσει εναντίον μας, και για παράνομες πράξεις που θα δρομολογήσει εναντίον μας, με τη χαρακτηριστική κατακλείδα: «ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!».

Οι δηλώσεις απειλών, εκφοβισμών, οι απόπειρες εκβιασμών, οι προαναγγελίες επιδρομών και διώξεων δεν είναι ικανές να σβήσουν την αγάπη μας για τον τόπο μας ούτε να κάμψουν τον αγώνα μας για το πολύτιμο αγαθό του νερού. Και σίγουρα δεν είναι ικανές να μας κάνουν να παραιτηθούμε από τα δικαιώματά μας και από την αξιοπρέπειά μας.

Για τις συκοφαντίες, τις ύβρεις, τις απειλές και τα υπόλοιπα αδικήματα που διέπραξε σε βάρος μας, σε βάρος του χωριού μας και σε βάρος του νερού της Πηγής της Κρύας Βρύσης ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, καταθέτουμε την Τρίτη 28 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι, μήνυση εναντίον του και θα ακολουθήσει αγωγή.

Με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και ομάδα δικηγόρων, θα καταθέσουμε στην Εισαγγελία Βόλου όλα τα στοιχεία και θα ζητήσουμε την κατεπείγουσα ποινική δίωξη και τιμωρία του υβριστή και συκοφάντη Δημάρχου».

ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΥΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΑΓΙΑΤΩΝΕμείς οι κάτοικοι των Σταγιατών, που…

Δημοσιεύτηκε από Σταγιάτες – Ελεύθερα Νερά στις Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020

Google+ Linkedin