Κύριε Πανταζή,με τζούφιες στρακαστρούκες … βάφονται αυγά ;

Αρχικά κάποια τοπικά ΜΜΕ ως πρωτοχορευτές έκαναν λόγο για “βόμβα” Πανταζή σχολιάζοντας τις παραιτήσεις του δημοτικού συμβούλου της “Συμμαχίας πολιτών” από τις Επιτροπές του Δήμου Κορινθίων.

Στη συνέχεια κάποιοι άλλοι, λόγω δημοσιογραφικού γήρατος (ου γαρ έρχεται μόνον…) ενεπνεύστηκαν από το “Σοκ και Δέος” για να  μανιπουλάρουν ανάλογα την κοινή γνώμη…

Τελευταίος σκυταλοδρόμος ο ίδιος ο κ. Πανταζής που καθησύχασε τους Κορίνθιους, από την άνευ λόγου αναστάτωση ,που κατά τον κ. Πανταζή έχει επέλθει λόγω της πρόσφατης παραιτήσεώς του !!

Βεβαίως ο κ. Πανταζής δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ” η προσπάθεια μου να καταρρεύσει το σύστημα Πνευματικού παραμένει αναλλοίωτη και συνεχίζεται πιο δυναμικά”

Όλα αυτά είναι “βόμβα” Πανταζή ή τζούφια στρακαστρούκα,να ‘χουμε να λέμε…

Πρόθεσή μας ,σε αυτή την ανάρτηση ,δεν είναι να καταθέσουμε κάποιους από τους προβληματισμούς και τις εκτιμήσεις μας που αφορούν το ευρύτερο πολιτικό περιβάλλον της Κορίνθου…αυτά μετά το Πάσχα.

Επειδή όμως διανύουμε την προπασχαλινή περίοδο θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κ. Βασίλη Πανταζή :

Κύριε Πανταζή,με τζούφιες στρακαστρούκες … βάφονται αυγά ;

Ποιον απασχολεί η  “στρατιωτική τακτική” του Βασίλη Πανταζή  εκτός από τον ίδιο που ενδεχομένως δεν αντέχει να αισθάνεται εξωφυλαρούχος ή τσόντα του οποιουδήποτε Νανόπουλου ;

Το πολύ ,πολύ να απασχολεί και τον Νανόπουλο επειδή κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρόστερ… 

Να υπογραμμίσουμε ότι οι συγκεκριμένες παραιτήσεις αφορούν τις “διακοσμητικές” θέσεις α) του μέλους της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και β) του αναπληρωματικού μέλους στην Οικονομική Επιτροπή.

Ειρήσθω εν παρόδω να υπογραμμίσουμε ότι ο κ. Πανταζής πριν εικοσιπέντε μέρες είχε αποδεχθεί την πρόταση της παράταξής του να ορισθεί μέλος των συγκεκριμένων επιτροπών.

Τι μπορεί να άλλαξε σε εικοσιπέντε μέρες ;

Συμπερασματικά τα “είπα-ξείπα” αναδεικνύουν μια “επαναστατική αλλαγή” στη “στρατιωτική  τακτική”  του Βασίλη Πανταζή απέναντι στον Αλέκο Πνευματικό ή καταδεικνύουν την “τρικυμία εν κρανίω” της πολιτικής του επικοινωνίας ;

Google+ Linkedin