Καρατόμηση Γκιούλη από την ΔΗΜ.ΤΟ Σικυωνίων – Αιχμές κατά των τοπικών βουλευτών

Καρατόμηση Γκιούλη από την ΔΗΜ.ΤΟ Σικυωνίων – Αιχμές κατά των τοπικών βουλευτών

Με αιχμές κατά των τοπικών βουλευτών ο Τάσος Γκιούλης ανακοίνωσε την καρατόμησή του από την ΔΗΜ.ΤΟ Σικυωνίων

Εκτός κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας ετέθει ο προέδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Σικυωνίων , Τάσος Γκιούλης , σύμφωνα με δική του δημόσια δήλωση στα social media , που κάνει λόγω για αντιδημοκρατικές πρακτικές του κυβερνώντος κόμματος.

Ως πιθανά ενδεχόμενα της καρατόμησής του ο κ. Γκιούλης αναφέρει την κριτική που ασκεί τόσο για το θέμα διαχείρισης του κορονοϊού όσο και παλιότερα για το θέμα των εκκλησιών , αφήνοντας όμως και σαφή υπονοούμενα για τους τοπικούς βουλευτές , “τους “δημοκράτες” με τους υψηλούς μισθούς” όπως περιγραφικά τους αποκαλεί στην ανακοίνωσή του.

Η δημόσια δήλωση του καρατομηθέντος προέδρου της  ΔΗΜ.ΤΟ Σικυωνίων :
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι με αποφαση του κόμματος μόλις κηρύχθηκα έκπτωτος από το αξίωμα του προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ. Οι λόγοι βεβαίως είναι προφανείς και έχουν να κάνουν με την κριτική που ασκώ τόσο για το θέμα διαχείρισης του Κορονοϊού όσο και παλιότερα για το θέμα των εκκλησιών. Όπως καταλάβατε η “δημοκρατια” σε όλο της το μεγαλείο. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας που με εξέλεξε πρόεδρο το Μάιο του 2018 και μπορέσαμε μαζί με τους άξιους συνεργάτες του Δ.Σ και φέραμε την ΔΗΜ .ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ίσως στην πρώτη θέση σε όλη την Ελλάδα σε επίπεδο δραστηριοτήτων. Φαίνεται πως αυτό δεν αρέσει στους “δημοκράτες” με τους υψηλούς μισθούς την ώρα που εμείς πληρώνουμε από την τσέπη μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ κ. Χρήστο Κορδώση για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθώς και όλους τους προέδρους των υπολοίπων ΔΗΜ. ΤΟ του νομού και τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα.
Google+ Linkedin