Η απρόσμενη ερώτηση που αποδομεί τις σημερινές κολλεγιές Παπαγεωργίου – Λέγγα

Στο διαδικτυακό κλαρί βγήκε ο μέχρι πρότινος υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Παπαγεωργίου και μας επιτέθηκε ,μέσω facebook, για την “ανορθόγραφη” κριτική που τολμήσαμε (;) να του ασκήσουμε σχετικά με την συνέπεια των λόγων του και την ηθική υπόσταση που έχει η πολιτική του σύμπλευση με τον έτερο υποψήφιο δήμαρχο Μάρκο Λέγγα.

Από λόγους πολιτικής αξιοπρέπειας είτε πρόκειται να  απαντήσουμε στον άκαπνο αυτοδιοικητικό είτε πρόκειται να τον σύρουμε στα δικαστήρια γιατί στοχευμένα επιχείρησε να στήσει στο διαδίκτυο «Λαϊκά Δικαστήρια» με “πολιτικούς επιτρόπους” την κάθε “βασανιάρα” που βρήκε βήμα να βγάλει τα προσωπικά της απωθημένα.

 Προφανώς δεν πρόκειται να  απαντήσουμε  και στις “χρυσαυγίτικες πένες” που εσχάτως συμπλέουν με τον κ. Παπαγεωργίου και  parakato… καθ’ υπαγόρευση μας εγκαλούν γιατί δεν στήσαμε κρεμάλες στο Κιάτο να κρεμάσουμε υποψήφιους του Σταματόπουλου !

Απλά δημοσιεύουμε την ερώτηση που κάναμε στην Συνέντευξη Τύπου του κ. Παπαγεωργίου (στο 48:00) και την απάντηση που πήραμε από τον ίδιο σχετικά με τις συγκλίσεις που έχει με την υποψηφιότητα Λεγγα.

τα σχόλια δικά σας…

Google+ Linkedin