Ευχαριστήριο μήνυμα Δημήτρη Νικολάου προς τα μέλη της Ν.Δ.

Φίλες και φίλοι,

Απευθύνομαι σε όλους εσάς που με την μαζική συμμετοχή  σας στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία της Κυριακής δείξατε στην πράξη ότι τα μέλη της Μεγάλης Φιλελεύθερης Δημοκρατικής Παράταξης μπορούν να  δίνουν δυναμικά κι αποτελεσματικά αγώνες ενώνοντας τους πολίτες κι αποτελώντας παράδειγμα αξιοπρέπειας, ήθους κι ορθής πολιτικής παρουσίας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους για την προσπάθειά τους, την υπευθυνότητα και την σοβαρότητα που επέδειξαν καθ’ όλη τη διαδικασία.

Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε ότι όχι μόνο είναι το πιο οργανωμένο κόμμα αλλά και με βαθιές δημοκρατικές αξίες, που πηγάζουν από τις αρχές και τη φιλελεύθερη ιδεολογία μας.

Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει ενωμένους και τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, πιο δυνατή και ανανεωμένη, να λέει : Ναι στην ελπίδα μιας καινούριας εποχής.

Τέλος, θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στα μέλη της παράταξής μας  για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου.

Να είστε βέβαιοι ότι η ανάληψη των νέων καθηκόντων μου στη ΝΟΔΕ Κορινθίας μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ενθουσιασμό για να συνεχίσω μαζί σας τον αγώνα που ξεκινήσαμε.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Δημήτρης Νικολάου

Google+ Linkedin