Σε απόσυρση στο “κλουβί” του οδηγήθηκε….ο πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ, Γιώργος Οικονόμου !

Σε απόσυρση  στο “κλουβί” του οδηγήθηκε….ο πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ, Γιώργος Οικονόμου !

Σε “απόσυρση”   οδηγήθηκε τελικά ο, μέχρι πρότινος πρόεδρος του  Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων (ΚΕ.Π.Α.Π.),  Γιώργος Οικονόμου.Συγκεκριμένα, την παραίτηση Οικονόμου την απαίτησε και την πήρε “νταϊλίκι” ο δήμαρχος Κορινθίων ,στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής.

Καταπέλτης ο κ. Πνευματικός για άλλη μια φορά δεν μάσησε τα λόγια του.Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, με έγγραφα- φωτιά δεν άφησε κανένα περιθώριο άμυνας στον κ.  Οικονόμου, που προτίμησε να επιλέξει τη «γρήγορη» λύση της παραίτησης…παρά να μπλέξει σε χειρότερες  περιπέτειες…

Ο δήμαρχος Κορινθίων έκανε μια μικρή αναφορά στην υπόθεση, από την ημέρα που η κ. Μαριαλένα Ζημινοπούλου (υποψήφια του Πιτσακη ) αιτήθηκε να της παραχωρηθεί το Κλειστό Γυμναστήριο στο ΔΑΚΚ για διοργάνωση αγώνων πολεμικών τεχνών  έως την ημέρα που το alter ego του προέδρου του Επιμελητηρίου με ψευδή και παραπειστική εισήγηση (δείτε ΕΔΩ) βάπτισε “αθλητικό σύλλογο” μια ατομική επιχείρηση  (δείτε ΕΔΩκαι παραπλάνησε  το Δ.Σ. του  Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων ,που ομόφωνα αποφάσισε  να  παραχωρηθεί το  Κλειστό Γυμναστήριο για τις μπίζνες γνωστού βαρυποινίτη και  νονού της νύχτας !  

Βεβαίως,οι μπίζνες  του γνωστού βαρυποινίτη προσωρινά ματαιώθηκαν.Τίποτα όμως δεν εμποδίζει το “γκρουπούσκουλο ” του επιμελητηρίου να κάνει πράξη το “Κάθε μέρα είναι γιορτή, στου Βεντούρα το Κλουβί “, στην έκθεση που ετοιμάζει….

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γνωστός βαρυποινίτης βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού γιατί ,σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε συστήσει εγκληματική συμμορία μπράβων με “έδρα” τα νότια προάστια.Κατά το παρελθόν υπήρξε συγκατηγορούμενος του διαβόητου Βασίλη Δαναλάτου για εκβιασμούς σε ιδιοκτήτες καταστημάτων,ενώ έχει κατηγορηθεί ακόμα μαζί με έναν άλλο σκληρό της νύχτας, τον Κ. Δεληκάρη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Να σημειωθεί ότι ο Δεληκάρης δολοφονήθηκε το 1990 και για την εν ψυχρώ εκτέλεσή του είχε κατηγορηθεί ο Βασίλης Δαναλάτος. 

Βεβαίως ,η συνεδρίαση της Παρασκευής κατέδειξε ότι η υποκρισία δεν έχει όρια, δεν έχει τέρμα, δεν έχει πάτο, δεν έχει ταβάνι…Συγκεκριμένα αναφέρομαι στους επίδοξους υποψήφιους δημάρχους ,που ουσιαστικά δεν είπαν κουβέντα για την ταμπακιέρα ,ίσως γιατί παρουσιάζουν ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα με τους «νονούς» της νύχτας : την αναλώσιμότητά τους λόγω εσωτερικού ανταγωνισμού…

Συμπερασματικά όμως,ο υπερσυγκεντρωτικός, κατά πολλούς, δήμαρχος Κορινθίων δείχνει αποφασισμένος να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία…

Γιαυτό : 

Ο μεν Γιώργος Οικονόμου «εκανε τον αλέκο» κατ` εντολή  ιατρού…πιπιλίζοντας τη γνωστή καραμέλα : “ο δήμαρχος ήξερε τα πάντα – εγώ απλά  εκτελούσα ”

Ο δε Χρηστος Χασικίδης δεν είπε κουβέντα για την ταμπακιέρα,αλλά μίλησε για πολιτική παραίτηση Οικονόμου !

Ενδεχομένως βέβαια,ο γιατρός να βρήκε και ιδεολογικό στήριγμα στα ανέκδοτα του Βασίλη του Πανταζή, που τοποθετούμενος  δήλωνε ότι ο γνωστός νονός της νύχτας  έχει κάθε δικαίωμα για μπίζνες στην Κόρινθο,γιατί επιτελεί το  ηθικόν του καθήκον προς την πολιτεία…μέσω του  εγκλεισμού  του στον Κορυδαλλό !!

Google+ Linkedin