Επιμελητήριο Κορινθίας : «ότι φάμε ότι πιούμε και ότι …διανυκτερεύσουμε! »

Επιμελητήριο Κορινθίας : «ότι φάμε ότι πιούμε και ότι …διανυκτερεύσουμε! »

Σε προηγούμενη αρθρογραφία μας είχαμε αναφερθεί στα ακριβά χόμπι του ψευτοπροέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας , Παναγιώτη Λουζιώτη , καθότι είναι γνωστό τοις πάσι ότι ως «πρίγκιπας» ξέρει να παίζει μόνο το λεγόμενο παιχνίδι των πλουσίων – εξ ου και η «μαύρη τρύπα» στα ταμειακά διαθέσιμα του Επιμελητηρίου…που συνεχίζει και το μήνα Μάϊο να ακυρώνει στη πράξη το νόμο Χατζηδάκη , χαρτζιλικώνοντας με 4.428,81 ευρωπουλάκια εκλεκτούς συνεργάτες του για δήθεν υπερωριακή απασχόληση!

Ειλικρινά όμως δεν περιμέναμε να δούμε στο Διαύγεια ότι ο κ. Λουζιώτης ζει σε έναν άλλον κόσμο ψευδαισθήσεων και χαμένων ονείρων …όταν για μια μετακίνηση 50 χιλιομέτρων στη γειτονική Αργολίδα (προκειμένου να παρακολουθήσει τις διήμερες εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων) έκρινε αναγκαία τη χλιδή και την άνεση διανυκτέρευσης που στοίχισε στο Επιμελητήριο Κορινθίας 290 ευρώ και επιπλέον χρέωσε το ταμείο του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με αχρείαστες ημεραργίες δυο παρείσακτων στη Γενική Συνέλευση « κολαούζων» , μόνο και μόνο για να συντροφεύσουν τον «πρίγκιπα» μέχρι το Άργος…

Δείτε στο Διαύγεια την «απόφαση της ντροπής» αξίας 1,481.96 € για συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, που πραγματοποιήθηκε στις 13-14 Μαΐου 2022 στο Άργος και το Ναύπλιο, με ισότιμη συμμετοχή 180 συνέδρων από τα 59 Επιμελητήρια της χώρας – μέλη της ΚΕΕ .

Λέμε «απόφαση της ντροπής» γιατί αν διαιρέσουμε τη συμμετοχή των 180 συνέδρων με τα 59 Επιμελητήρια της χώρας θα δούμε ότι το κάθε Επιμελητήριο συμμετείχε στις εργασίες της Γ. Σ. της ΚΕΕ με τρεις το πολύ εκπροσώπους του.

Συμπερασματικά , λοιπόν , αν εξαιρέσουμε τον κ. Ραψωματιώτη που είναι εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων , ο καθένας πλέον αντιλαμβάνεται ότι για το διοικητικό δίδυμο των Λουζιώτη – Μουρίκη και τους προσωπικούς μπάτλερ που τους συνοδέψαν στο Άργος μάλλον ισχύει το : «ότι φάμε ότι πιούμε και ότι διανυκτερεύσουμε ! » …ως αναδρομική εκπλήρωση ενός απολεσθέντος ονείρου !

Google+ Linkedin