Εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Με ποιον θα πας και ποιον θα αφήσεις»

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Με ποιον θα πας και ποιον θα αφήσεις»

Λίγες μόνο ώρες έμειναν για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου του ΚΙΝΑΛ. Στην τελική κούρσα συμμετέχουν ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου, με την διαδικασία να προβλέπεται να έχει μεγαλύτερη ταχύτητα.
Οι κάλπες για την εκλογή νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ θα ανοίξουν στις 7:00 το πρωί της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου και αναμένεται να κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα, εκτός και αν δοθεί παράταση. Η μεγάλη «μάχη» για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, την οποία δίνουν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του πολιτικού κόσμου – και όχι μόνο – ειδικά μετά την ανέλπιστη προσέλευση 270.000 πολιτών στις κάλπες του πρώτου γύρου.

Η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη, αν και ήταν ο μεγάλος του α’ γύρου, αποφεύγει τις θριαμβολογίες και διαμηνύει ότι οι εκλογές ξεκινούν ξανά από το μηδέν – αν και στο επιτελείο η αισιοδοξία για το αποτέλεσμα είναι διάχυτη.
Από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου, παρά το αποτέλεσμα του α’ γύρου και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν τις καταγγελίες για παρατυπίες, διαμηνύουν ότι θα δώσουν τη μάχη γιατί πρέπει να επιλέξουν οι πολίτες τι είδους ηγεσία θέλουν αλλά και για να καταγραφεί η άλλη άποψη και για την επόμενη ημέρα της παράταξης.

Και καθώς ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ, οι δύο υποψήφιοι έχουν αναρτήσει στα social media τα προεκλογικά τους σποτ.

«Μαζί στην κάλπη. Τολμάμε. Αλλάζουμε. Ενώνουμε», είναι το σύνθημα του Νίκου Ανδρουλάκη, το οποίο πλαισιώνεται από ένα βίντεο με εικόνες υποστηρικτών του, διαφορετικών ηλικιών.

Το βίντεο του Νίκου Ανδρουλάκη

Στο βίντεο του Γιώργου Παπανδρέου παρουσιάζονται στιγμιότυπα από τις προεκλογικές περιοδείες του. Με σύνθημα «Πάμε Μπροστά», ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι κρίνεται το μέλλον της Προοδευτικής παράταξης αυτή την Κυριακή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ενδυνάμωση της παράταξης.

Το βίντεο του Γιώργου Παπανδρέου

Google+ Linkedin