Βολές κατά πάντων… από τον γενειοφόρο “σοφό” της περιφέρειας Πελοποννήσου!

Με μια επιθετική ρητορική που δεν απέχει πολύ από το πολιτικό «νταηλίκι» ο γενειοφόρος  “σοφός” της περιφέρειας έβαλε… κατά πάντων,στη  συνέντευξη Τύπου  (ΕΔΩ) που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 24 Οκτώβρη,στον απόηχο της καταδικαστικής απόφασης που του επέβαλε το ποινικό δικαστήριο. 

Ειδικά στις απαντήσεις του στον Κορίνθιο  μιντιάρχη ,ο Πετράν θύμιζε το αρχαίο κινεζικό ρητό που λέει : «Πίσω από το χαμόγελο κρύβεται ένα μαχαίρι» !

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω.Μίλησε για «πολιτική δίκη» που στόχο έχει την  ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής της περιφέρειας Πελοποννήσου,αλλά δεν άφησε αλώβητα και τα πρώην «πιτσουνάκια» του…που τώρα έγιναν «βρωμόπουλα» !

Συγκεκριμένα,όταν ο Πετράν «απασφάλισε» η μπάλα πήρε…

  •   Τον διευθύνοντα σύμβουλο του τηλεοπτικού σταθμού  «Super» και εκδότη της εφημερίδας «Σήμερα», Θύμιο Κάππο, τον στόλισε με όλα  τα χρυσαυγητικα “παράσημα”,λέγοντάς του ότι προσέτρεξε στην Χρυσή Αυγή για να του λύσει τα οικονομικά του προβλήματα !
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κάππος ρώτησε τον κ. Τατούλη αν η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει επιδείξει πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού, αποκλείοντας μέσα ενημέρωσης απ’ τις ενέργειες δημοσιότητας της…για να πάρει πληρωμένη απάντηση από τον Πετράν : “Ίσα ίσα, το μέσο που εκπροσωπείτε ανέλαβε τη ζωντανή μετάδοση του Περιφερειακού Συμβουλίου” του απάντησε ειρωνικά ο Τατουλης και συνέχισε “Μάθετε να είστε προσεκτικός. Θεσμικά, δεν έχετε δικαίωμα να μας εγκαλείτε απ’ τη στιγμή που έχετε σχέσεις ιδιαίτερες, με  κόμματα όπως αυτό  της Χρυσής Αυγής.Ήμουν και είμαι  απέναντί σας ,γιατί σας θεωρώ εξαιρετικά επικίνδυνους για το δημόσιο συμφέρον. Κάποιοι… εποφθαλμιούν κονδύλια που προβλέπονται για τη δημοσιότητα σχετικά με τη διαχείριση των αποβλήτων, άλλοτε βρίζουν, άλλοτε συνομιλούν. Αυτά δεν θα γίνουν ποτέ εδώ στην Πελοπόννησο. Είμαστε εντολοδόχοι των πολιτών και μόνο αυτών.”  

Ο κ. Κάππος, λίγο αργότερα, απείλησε πως θα καταθέσει μήνυση κατά του  Τατούλη, αν δεν ανακαλέσει τα περί σχέσεως της εφημερίδας “Σήμερα” και του Super Tv  με το κόμμα της  Χρυσής Αυγής ,αλλά και πάλι πήρε αποστομωτική απάντηση:”Απειλές δεν δεχόμαστε!” 

  • Τον  πρώην  θερμό υποστηρικτή του Κώστα Πλεμμένο,εκδότη της εφημερίδας «Ελευθερία» της Μεσσηνίας,τον  “άδειασε” κανονικότατα λέγοντας ότι ήθελε να διαφεντεύει πολιτικά την περιφερειακή αρχή ! Είχε την αντίληψη ότι ήταν ένας «μπέης»,είπε χαρακτηριστικά ο Πετράν !!
  •  Τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κώστα Μαργέλη τον ψυχανάλυσε…γνωματεύοντας ότι  «μέσα στην πολιτική του παραζάλη προσπαθεί να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή» !!
  • Τον πρώην αντιπεριφερειαρχη του Χρήστο Μαλαπάνη τον “κάρφωσε” ετεροχρονισμένα ! Ο κ. Μαλαπάνης,υπογράμμισε ο Πετράν, προστάτευε συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα και μάλιστα θέλησε να παραχωρήσει επιπλέον τεχνικό έργο στην εταιρεία “Μορέας” !

Οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» γνωρίζουν… και ο σοφός λαός λέει πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Εμείς απλά υπογραμμίζουμε ότι από «κοράκου αυγά δεν βγαίνουν περιστέρια!»…

Google+ Linkedin