Αποκριάτικο γέλιο το …«αναρχικό» : Ρε συ, Αλέκο…μασάει ο Μπίτζιος ταραμά;

Η παραπολιτική είδηση που κατά κόρον απασχόλησε τα τοπικά ΜΜΕ την εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν άλλη από τον “δείπνο των τριών” ή κατ’ αλλους ο “δείπνος της γκάφας των…σκουπιδιών” !

Κατά την δημόσιο – γραφική πένα που καλύπτει  και αναπαραγάγει αποκλειστικά το “τατούλειο” ρεπορτάζ  ο “μυστικός δείπνος της γκάφας των…σκουπιδιών” έγινε με λαγό στιφάδο,στο Χιλιομόδι !

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες,που διέρρευσαν από τα φιλικά μέσα του δημάρχου Κορινθίων,το μενού εκτός από λαγό στιφάδο είχε και  τις αυθεντικές, χειροποίητες πίτες της «σοφίας» του περιφερειάρχη Πελοποννήσου !!

Οι ίδιες πάντα πληροφορίες λένε ότι ο  γενειοφόρος “σοφός” της περιφέρειας έφερε χειροποίητες πίτες “πεσκέσι” στον  επιχειρηματία των σκουπιδιών – εν όψει του προεκλογικού του αγώνα για το Επιμελητήριο Κορινθίας –

 Όμως, ο τοπικός πρόεδρος του Χιλιομοδίου διαψεύδει – εν μέρει – αυτή την πληροφορία,καθώς ισχυρίζεται ότι και αυτός δοκίμασε  – παρότι κρεατοφάγος – τις πίτες  της «σοφίας» …οι οποίες μάλιστα ήσαν τυλιγμένες σε λαδόκολλα,προκειμένου αυτή να χρησιμεύσει και για τις απαραίτητες ασκήσεις επί χάρτου…δηλαδή,για το τι μέλει γενέσθαι με τις σκουπιδο-μπίζνες που κινδυνεύουν από το “αγκάθι” που έχει βαλθεί να γίνει ο πρώτος ισόβιος δήμαρχος Κορινθίων !!

Όλα αυτά,όπως αντιλαμβάνεστε, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους κάθε λογής «πατατοφάγους» με αποτέλεσμα να αναγκάσουν τον δήμαρχο Κορινθίων να παραχωρήσει μια ακόμα βαρετή συνέντευξη – τύπου τρογύρω – προειδοποιώντας ότι αυτό που πιθανόν σχεδίασαν στη λαδόκολλα,καλό είναι να μη το υλοποιήσουν !

Η επίσημη θέση του Δήμου Κορινθίων,όπως τουλάχιστον διατυπώθηκε (σε ελεύθερη μετάφραση) δια στόματος Αλέκου ήταν η εξής :

” Πως είναι δυνατόν ένας επιχειρηματίας σκουπιδιών και ένας “νονός” των ΣΔΙΤ να κάνουν ασκήσεις επί χάρτου…λαδόκολλας !!  

Και μάλιστα εν τη απουσία του δημάρχου Κορινθίων…εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο τοπικός πρόεδρος του Χιλιομοδίου δεν έχει την κεκτημένη γνώση και εμπειρία,πολλώ δε μάλλον την έμφυτη ικανότητα να σχηματίσει μια σφαιρική άποψη για το τι πραγματικά συμφέρει τους δημότες του Δήμου Κορινθίων !! “

Γιαυτό ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός,ως πραγματικός gentleman,πρότεινε να γίνει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ  ένα νέο σαρακοστιανό δείπνο εργασίας και μάλιστα κερασμένο από τον Δήμο Κορινθίων !

Έλα όμως που ο gentleman Αλέκος σκόνταψε στις γαστριμαργικές συνήθειες ενός bon viveur και “έφαγε πόρτα” από τον τοπικό πρόεδρο του Χιλιομοδίου ,που μέσω του Tv Super διεμήνυσε στον δήμαρχο ότι :Σε τραπέζι με χαλβά ελιές και τάραμα…εγώ δεν συζητάω με τον Αλέκο !!

Με όλο το συμπάθιο, ρε συ Αλέκο…μασάει ο Μπίτζιος  ταραμά;

Google+ Linkedin