Αν και Πνευματικός…η απίστευτη ελαφρότητα του Κούγια ξεκούτιανε τον Αλέκο !

Παραμύθι δίχως δράκο το νέο παραλήρημα του γνωστού γυρολόγου Αλ. Κούγια…που μετά τον Άρη Πετρούπολης., τον Απόλλωνα Αθ. , την ΑΕΚ, τον Ηρακλή, τα Γιάννενα, τελευταία το Αιγάλεω (΄΄οι μετοχές μου είναι στην Πάτρα, αλλά η καρδιά μου στο Αιγάλεω΄΄), τώρα ερωτοτροπεί με την Κόρινθο!

Αναρωτιέμαι, αν πλην του Αλέκου….υπάρχει σοβαρός άνθρωπος σε τούτη τη χώρα, που ν΄αντέχει την απίστευτη ελαφρότητα  (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) του Κούγια !

Η Λέσχη φίλων Κόρινθος θύρα 3 παίρνει θέση για το θέμα της – κατά Κούγια – συγχώνευσης της Κορίνθου με την Παναχαϊκή . “Για εμάς δεν υπάρχει κανένα θέμα συγχώνευσης. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ιστορία που δεν μπορεί να σβήσει έτσι απλά . Την ίδια άποψη πιστεύουμε ότι έχουν και οι φίλαθλοι της Παναχαΐκής. Σαν οπαδοί της ιστορικής ομάδας της Κορίνθου δεν πρόκειται ποτέ να στηρίξουμε την ομάδα της Παναχαΐκής . Εμείς παραμένουμε πάντα πιστοί φίλαθλοι της ομάδας της Κορίνθου. Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ που θέλησαν να μας δώσουν λόγο αλλά αρνηθήκαμε κατηγορηματικά γιατί δεν μας ενδιαφέρει η δημοσιότητα! Λέσχη Φίλων Κόρινθος Θύρα 3″

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην Παναχαϊκή, για αλλαγή έδρας, τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή του και ο σύνδεσμος φίλων Παναχαΐκής “Αχαιοί-3″ (διαβάστε την ανακοίνωση)

Διαβάστε τώρα και το Δελτίο Τύπου που ήδη εκθέτει στο πανελλήνιο την δημοτική αρχή του Δήμου Κορινθίων

                                 Η   ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ

“Νέα δεδομένα για τον αθλητισμό και συγκεκριμένα για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο  ξεκινά στη Κόρινθο, αφού η ομάδα της Π.Γ.Ε μετατρέπεται σε ομάδα του Δήμου Κορινθίων. 

Η πρόσκληση του Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού στον Πρόεδρο της Πατραϊκής αυτής ομάδος του κ. Κούγια, όχι μόνο για την φιλοξενία αλλά και για την αφομοίωση και στέγαση της νέας ομάδας, έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση. Η νέα αρχή θα γίνει από την ερχόμενη Τετάρτη, 13 Μάιου του 2015, όπου στις 6.00 μ.μ. θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου ο ποδοσφαιρικός αγώνας μπαράζ για την άνοδο στην super league,  μεταξύ της νέας ομάδας της Κορίνθου-Π.Γ.Ε και του Ολυμπιακού Βόλου. Θα ακολουθήσει την Κυριακή, 17 Μαΐου του 2015, για τον ίδιο σκοπό  ο επόμενος αγώνας μεταξύ πάλι της ομάδας  Κορίνθου-Π.Γ.Ε και του Απόλλωνα Σμύρνης(Αθηνών).

Οι αθλητικές υποδομές του Δήμου Κορινθίων, η αγάπη του Δημάρχου Κορινθίων και των κατοίκων για το λαοφιλές  άθλημα  του ποδοσφαίρου, η στήριξη στον αθλητισμό όλα αυτά τα χρόνια τόσο του Δημάρχου όσο και του Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων, η «δίψα» των Κορινθίων φιλάθλων για ποιοτικό ποδόσφαιρο και η  Κορινθιακή καταγωγή του Αλέξη Κούγια, διαδραμάτισαν  καθοριστικό ρόλο για την  κίνηση αυτή, που θα καταστήσει εκ νέου την Κορινθία και την Πόλη μας  σημείο αναφοράς στα αθλητικά δρώμενα  της Κορίνθου και ευρύτερα του τόπου  μας.”

*Να προσθέσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες  η δημοτική αρχή της Κορίνθου είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει και το Βαρδινογιάννειο ίδρυμα στην ΠΑΕ για να φτιάξει προπονητήριο!

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες αρχηγός της αποστολής της Παναχαϊκής,που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή για το ματς με τον Ηρακλή θα είναι ο Αλέξανδρος Πνευματικός! 

Βεβαίως μόλις ο Αλέκος επιστρέψει από την Θεσσαλονίκη και προσγειωθεί στην  γήινη πραγματικότητα… ίσως καταλάβει ότι η έδρα της Π.Α.Ε κατά την ίδρυσή της πρέπει υποχρεωτικά να συµπίπτει µε την έδρα του ιδρυτικού αθλητικού σωµατείου.  

* Επιτρέπεται η µεταγενέστερη µεταβολή της έδρας της ΠΑΕ ύστερα από σχετική άδεια της Επιτροπής Επαγγελµατικού Αθλητισµού και γνώµη της οικείας οµοσπονδίας και του οικείου επαγγελµατικού συνδέσµου. Με τον τροποποιηθέντα νόμο 3479/2006 (αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου)μπορεί μια ομάδα για λόγους μη αδειοδότησης των γηπέδων της πόλης να ζητήσει άδεια από την ΕΠΑΕ να αγωνισθεί, εφ όσον εγκριθεί από την Ε.Ε.Α,μόνο σε γήπεδο της ίδιας περιφέρειας 

* Να θυμίσουμε στον κύριο Πνευματικό ότι ο νομός Αχαΐας διοικητικά ανήκει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μαζί με τους νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Σε ότι αφορά τις μπούρδες που διαρρέουν στην Κόρινθο… ότι οι νέες φανέλες της νέας ομάδας θα έχουν χρώμα κόκκινο-μαύρο-κίτρινο,να υπογραμμίσουμε ότι ως σήµα, η Π.Α.Ε. θα πρέπει να χρησιµοποιεί υποχρεωτικά το έµβληµα του ιδρυτικού αθλητικού σωµατείου και τα διακριτικά γνωρίσµατα της εµφάνισής του για τους αγώνες της οµάδας της. 

Δυο λόγια και για  τις δηλώσεις  Κούγια ότι δήθεν ο δήμαρχος της Πάτρας,Κώστας Πελετίδης,δεν ενδιαφέρεται για την Παναχαΐκή: Η  δημοτική Αρχή από την αρχή έχει ξεκαθαρίσει ότι η πολιτική του Δήμου προορίζει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο για κυψέλη του μαζικού αθλητισμού,γιαυτό έχει διαμηνύσει στον Κούγια ότι αν θέλει μία μόνιμη έδρα, ας πάει να τα βρει με την ερασιτεχνική ΠΓΕ για το ιστορικό γήπεδο της Αγυιάς..

Google+ Linkedin