Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Κουφοντίνα: Η πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Κουφοντίνα: Η πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της

Ηχηρή παρέμβαση από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων – Έκκληση στην Πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της στο ζήτημα της μεταχείρισης του κρατουμένου.

Έκκληση στην Πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της στο ζήτημα της μεταχείρισης του κρατουμένου Δημήτρη Κουφοντίνα του οποίου η ζωή κινδυνεύει άμεσα μετά από πολυήμερη απεργία πείνας και δίψας, απευθύνει η Ένωση Δικαστών και

Ανακοίνωση μέσα από την οποία ζητά από την πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της στο ζήτημα μεταχείρισης του απεργού πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα, εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Η Δικαιοσύνη είναι έννοια σύμφυτη με την επιείκεια και τον ουμανισμό. Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων απευθύνει έκκληση στην Πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της στο ζήτημα της μεταχείρισης του κρατουμένου Δημήτρη Κουφοντίνα, του οποίου η ζωή κινδυνεύει άμεσα μετά από πολυήμερη απεργία πείνας και δίψας και να λάβει όλα τα νόμιμα μέτρα για την προστασία της ζωής και της υγείας του.

Τα εγκλήματα που διέπραξε καταδικάστηκαν τόσο από τα Ελληνικά Δικαστήρια όσο και από την συλλογική συνείδηση.

Η Δημοκρατία έχει σταθερά θεμέλια και ισχυρούς θεσμούς που της επιτρέπουν να συνδυάζει την απαίτηση συμμόρφωσης στους νόμους με την τήρηση των αρχών του ανθρωπισμού.

Google+ Linkedin