Άκρως τιμητική η συμμετοχή Σταματόπουλου στην Εθνική Επιτροπή για το ευρωπαϊκό έτος Νεολαίας 2022

Άκρως τιμητική η συμμετοχή Σταματόπουλου στην Εθνική Επιτροπή για το ευρωπαϊκό έτος Νεολαίας 2022

Ο δήμαρχος Σικυωνίων , Σπύρος Σταματόπουλος,θα εκπροσωπεί την ΚΕΔΕ στην Εθνική Επιτροπή για το ευρωπαϊκό έτος Νεολαίας 2022

Στην Εθνική Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 συμμετέχει ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ. Ο κ. Σταματόπουλος που είναι πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, Θρησκευμάτων και Νεολαίας της ΚΕΔΕ, σύμφωνα με το ΦΕΚ 185 Β΄, θα παρακολουθεί και θα συνεπικουρεί το έργο της επιτροπής για την διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων, που θα φέρουν την Νεολαία και την NextGenerationEU στο προσκήνιο της Ευρώπης.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων επεσήμανε ότι στόχος της επιτροπής είναι να ενθαρρύνει το σύνολο της νεολαίας να γίνουν φορείς της θετικής αλλαγής της Ευρώπης. Επιπλέον η επιτροπή επιδιώκει, αντλώντας έμπνευση και δύναμη από τις δράσεις και τα οράματα των νέων ανθρώπων, την προώθηση πολιτικών που θα δώσουν ευκαιρίες τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην κατάρτιση της νεολαίας.

Τέλος, ο Σπύρος Σταματόπουλος ευχαρίστησε το Διοικητικό συμβούλιο και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ για την τιμητική πρόταση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, στα θέματα που άπτονται των νέων ανθρώπων, δηλαδή του μέλλοντος και της ελπίδας για την χώρα μας.

Google+ Linkedin