Δήμος Κορινθίων : Εν χορώ «σκασιαρχείο» στην ψήφιση του προϋπολογισμού !

Συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί για το ΔΣ Κορινθίων την Παρασκευή 28 Δεκέμβρη, για να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του Δήμου. Αν και πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα, δεν υπήρξε απαρτία και έτσι η συνεδρίαση αναβλήθηκε για το νέο έτος, στις 2 Ιανουαρίου 2019.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, έκανε λόγο για συνειδητή απουσία των Δημοτικών συμβούλων και μάλιστα αυτών που πριν από κάποιο καιρό έφυγαν από την παράταξή του.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=QioERV26SPQ[/embedyt]

Ασχέτως των ερμηνειών που μπορεί να δίνει ο  δήμαρχος σε αυτό το ανεπανάληπτο «σκασιαρχείο» ,το σίγουρο είναι ότι η πολιτική του  «βαρύτητα» και η υπευθυνότητα των «κοπανατζήδων» δημοτικών συμβούλων αξιολογείται και θ’ αξιολογηθεί από τους πολίτες στις επερχόμενες εκλογές. 

Το βέβαιον είναι ότι για να λειτουργήσει ο Δήμος Κορινθίων χρειάζεται προϋπολογισμό και η οποιαδήποτε παρακώλυση αυτής της συνεδρίασης ουσιαστικά δυναμιτίζει τη λειτουργία του δήμου. 

Αξίζει, ωστόσο, να τονισθεί ότι η αναβολή της συνεδρίασης για τον προϋπολογισμό του 2019 και, ως εκ τούτου, η μη ψήφισή του, δε σημαίνει και δε συνεπάγεται ότι ο Δήμος Κορινθίων και η Δημοτική Αρχή  σταματούν να λειτουργούν!

Google+ Linkedin